ASLAN’IN, MAİCON ISRARI

ASLAN'IN, MAİCON ISRARI

Brezilya basını, sarı-kırmızılı yetkililerin bonservis teklifini bir miktar artırdığını yazarken, 28 yaşındaki stoper ile de görüşme yaptığını belirtti. Transferi, Sao Paulo’nun tavrı belirleyecek.

12 Haziran 2017 - 10:10

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, Maicon Pereira için yeni bir hamle yaptı. Napoli'li Vlad Chricihes'i ilk planda tutan sarı-kırmızılı yönetim, olumsuz bir ihtimale karşılık alternatif isimleri de hazırda bekletiyor. Bu çerçevede Maicon için Sao Paulo'ya yeni teklif sunulduğu belirtildi. Brezilya basınında yer alan haberde ilk teklifi kabul görmeyen Galatasaray'ın Sao Paulo'ya yaptığı bonservis önerisini yükselttiği ve daha cazip bir teklifte bulunduğu kaydedildi. Aslan'ın Maicon ile de bir görüşme gerçekleştirdiği ve Sao Paulo'dan yanıt beklemeye geçtiği ifade edildi. 1.91 boyundaki Brezilyalı savunmacı hem sağ hem sol stoper oynayabiliyor.

GÜÇ&TEKNİK BiRLİKTE
Sağ bekte de görev yapabilen Maicon, uzun boyu ile hava toplarında etkili olduğu kadar tekniği ve top kullanmada becerisi ile de dikkat çekiyor. Zaman zaman firikikleri dahi kullanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x