YASAKLI GÜNÜN BEREKETİ...

YASAKLI GÜNÜN BEREKETİ...

YASAKLI GÜNÜN BEREKETİ...

28 Mart 2017 - 11:21

ABD ve İngiltere’nin uçak kabinine cep telefonundan büyük cihaz almama kararına rağmen THY bu yıl en fazla yolcuyu geçtiğimiz pazar günü taşıdı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından pazar günü 179 bin 871 yolcuyu taşıdıklarını, böylece ocak ayından itibaren günlük en yüksek yolcu sayısına ulaştıklarını duyurdu. Ekşi, “Pazar (dün) günü 179.871 yolcu taşıyarak ocak ayından itibaren günlük en yüksek yolcu sayısına ulaştık” dedi.

3 ÜLKEYE UÇUŞ

Bu arada THY, Letonya, Litvanya ve Estonya’ya gidişdönüş her şey dahil 159 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş sunduğunu açıkladı.

Gazete Habertürk'ten Gökhan ARTAN'ın haberine göre THY, transfer merkezi İstanbul’dan Litvanya’da Vilnius ile Estonya’da Tallinn’e 159 dolardan, Letonya’da Riga’ya ise 189 dolardan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor.

ABD’DE INDY ELEVEN’A SPONSOR OLDU

THY ve ABD’li futbol takımı Indy Eleven arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Buna göre THY, Indy Eleven’ın resmi uluslararası taşıyıcısı olacak. Anlaşma ile THY, Indy Eleven’in yerli veya yabancı havayolu kategorilerinde ilk kurumsal ortağı oldu. Indy Eleven’ın sahibi, Türk işadamı Ersal Özdemir, ABD’de futbolun günden güne geliştiğine dikkat çekerek “Indy Eleven olarak THY ile yaptığımız bu işbirliğinden dolayı gurur duyuyoruz. Yapılan işbirliği büyüyen markamıza ABD ve dünyadaki erişimi kolaylaştıracak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x