OTOPARK MAFYASI BÖYLE ÇATIŞTI BÖYLE YAKALANDI

OTOPARK MAFYASI BÖYLE ÇATIŞTI BÖYLE YAKALANDI

OTOPARK MAFYASI BÖYLE ÇATIŞTI BÖYLE YAKALANDI

04 Ekim 2017 - 19:30


İstanbul Beyoğlu'nda bir otoparktan haraç alma kavgası silahlı çatışmaya döndü, randevulaşarak çatışan karşıt gruplardan birisinden bir kişi hayatını kaybedip 2 kişi yaralanırken, 5 kişi ise tutuklanarak cezaevine kondu.
Beyoğlu Yahya kaptan mahallesinde 24 Eylül günü gerçekleşen olayda, mahallede bulunan bir otoparktan haraç almak için iki grup karşı karşıya geldi.

Başını B.S.'nin çektiği haraç çetesi otoparktan artık haracı kendisinin alacağını söyleyerek daha önce haraç alan başını S.Ç.'nin çektiği grubun devreden çıkmasını istedi. Durum üzerine telefonda kavgalardan her iki çetenin elebaşı görüşmek üzere randevulaştı.

Randevu üzerine yanına aldığı 2 adamıyla randevu mahaline gidip bekleyen B.S. ve 2 adamının üzerine silahla ateş açıldı.

Açılan ateşe silahla karşılık vermeye çalışan çeteden elebaşı B.S. vücudunun değişik yerlerine aldığı mermilerle olay yerinde hayatını kaybederken A.Y ve A.G. isimli 2 çete üyesi ise olayda yaralandı.

Silahlı çatışma sonrası kaçan S.Ç. ve 3 adamının yakalanması için çalışma başlatan İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, kamera kayıtları incelemesi ve yaralı şahıslardan aldığı bilgi doğrultusunda S.Ç. ve 3 adamını yakalamak için 28 Eylül günü operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda çete elebaşı S.Ç. ile 3 adamı N.Ç., A.G. ve A.Y. kendilerini saklayan M.S. isimli şahısla yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyette sorgulanan 5 çete üyesi çatışmanın nedeninin otoparktan alınan "korunma ücreti" adı altındaki haraç parası olduğunu itiraf ettikleri öğrenilirken, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine kondular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x