ALTAY SPOR 2. LİG’E YÜKSELDİ!

ALTAY SPOR 2. LİG'E YÜKSELDİ!

ALTAY SPOR 2. LİG'E YÜKSELDİ!

15 Mayıs 2017 - 14:05 - Güncelleme: 15 Mayıs 2017 - 14:14

Spor Toto 3. Lig play-off finalinde Altay, Kocaelispor'u penaltılarda yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.
Spor Toto 3. Lig play-off final mücadelesinde Altay, Kocaelispor ile yükselme mücadelesi verdi. Normal süresi 1-1 biten mücadeleyi Altay penaltılarda kazanarak Spor Toto 2. Lig’e yükselme hakkını kazandı.
BÜYÜK COŞKU
Spor Toto 3’üncü Ligi 1’inci Grup play off finalinde normal süresi ve uzatmalar 1-1 eşitlikle sona eren maçın ardından penaltı atışlarıyla Kocaelispor’u 6-5 yenerek 2’nci Lig’e yükselen Altay, şampiyonluk kupasını kazanmanın sevincini taraftarıyla doyasıya yaşadı. Antalya Stadı’nda oynanan finalde Altaylı futbolcular, Kocaelispor’u 6-5 yenmenin sevincini doyasıya yaşarken taraftarlarıyla da bütünleştiler.
Altay’ın kupa ve madalyalarını Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu verdi. Altaylı futbolcular ve teknik heyet Spor Toto 3’üncü Ligi 1’inci Grup play off birincisi olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı. 15 yıl aradan sonra kazanılan kupanın sevincini sahada coşkuyla yaşayan Altaylı futbolcular ve teknik heyet fotoğraf çektirdi.
SEVİNÇ GÖZYAŞLARI
Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta Antalya’da oynanan Play-Off finalinde Kocaelispor’u penaltı atışları sonucunda 6-5 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Altay’da futbolcular sevinç gözyaşlarını tutamadı. Son penaltıyı gole çevirerek siyah-beyazlı ekibe 2. Lig’in kapılarını açan İbrahim Akın başta olmak üzere Murat Uluç, Furkan, Emre gibi isimler şampiyonluk kupasını gözyaşlarıyla ıslattılar. 1
5 yıl sonra gelen şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutlayan oyuncular sahaya inen Başkan Özgür Ekmekçioğlu’nu havaya atarak sevinçlerine ortak ederken, tribünler, “Büyük başkan” diye tempo tuttu.
Altay’da uzatmalarda penaltı kaçıran Murat Uluç, seri penaltılarda attığı golün ardından büyük sevinç yaşarken, galibiyet sonrası Teknik Direktör Cüneyt Biçer’e, “Atacağımı söylemiştim” diyerek kendine olan güvenini gösterdi.
Cüneyt Biçer, Kocaeli zaferi sonrası yumruklarını sıkarak, “Biz kazanacağız, biz kazanacağız” sözleriyle tribünleri selamladı. Yönetim futbolcular için şampiyonluk primini 750 bin TL olarak belirledi. Bugün kutlamalarını Antalya’da yapacak Altay, yarın İzmir’e dönecek. Siyah-beyazlı ekip üstü açık otobüsle Alsancak’ta şampiyonluk turu atacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x