TUBA BÜYÜKÜSTÜN, BİR AYDA ERİDİ!

TUBA BÜYÜKÜSTÜN, BİR AYDA ERİDİ!

TUBA BÜYÜKÜSTÜN, BİR AYDA ERİDİ!

16 Temmuz 2017 - 16:01

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, son bir ayda oldukça zor günler geçirdi. Önce 5 Haziran'da 6 yıllık eşinden boşandı, ardından da bir süredir beraber olduğu genç işletmeci sevgilisinin hapse girmesiyle sarsıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolünü oynadığı "Cesur ve Güzel" dizisinin bitişiyle soluğu babası Serdar Büyüküstün'ün Bodrum'daki yazlık evinde alan oyuncu, burada da basına yakalanınca çareyi çocuklarıyla bir ara yerleşmeyi de düşündüğü Paris'te aldı. Baba Büyüküstün ise Bodrum'daki oturdukları siteye basının bu kadar kolay gelip görüntü almasına tepki gösterdi, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.
 
Öte yandan kafasını boşaltmak için annesi ve ikizleriyle soluğu yurtdışında alan oyuncunun  fanlarından gelen son fotoğrafı ise şaşırttı. Morali bozuk olan oyuncunun bir hayli kilo verdiği görüldü. Güzel oyuncunun fanları da yaşadığı ilişkiye karşı ve her gün çok sayıda olumsuz mesaj gönderiyor.

Tuba Büyüküstün'ü hapisteki sevgilisi istemedi
 Yarın Tuba Büyüküstün'ün Metris Cezaevi'nde yatan sevgilisi Umut Evirgen hakim karşısına çıkacak. Tuba Büyüküstün'ün tanık sıfatıyla çağrıldığı duruşmaya gidip gitmeyeceği merak konusu oldu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x