EVLİLİK TEKLİFİ YAPMAK İÇİN KIZ ARKADAŞINI SAHTE POLİSE...

EVLİLİK TEKLİFİ YAPMAK İÇİN KIZ ARKADAŞINI SAHTE POLİSE TUTUKLATTI

13 Ağustos 2016 - 22:01

Romanya'da bir bir adam kız arkadaşı Alexsandra'ya sürpriz evlilik teklif yapmak için arkadaşlarından polis kılığına girip kız arkadaşının arabasını durdurup göz altına almalarını istedi.

Romanya'da Vlad Lungu isimli bir bir adam kız Alexsandra'ya sürpriz evlilik teklif yapmak için arkadaşlarından polis kılığına girip kız arkadaşının arabasını durdurup göz altına almalarını istedi.

SAHTE POLİS YOLUNU KESTİ

Kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen Vlad'ın bir arkadaşı sahte polis elbisesi giyip kafalarına kar maskesi takarak genç kadının arabasının yolunu kestiler.

Üç adam ellerinde silahları ile beraber arabalarından inip Alexandra'nın otomobili durdurdular. Alexandra'yı zorla arabadan indiren sahte polisler genç kadına arabasını arayacaklarını söylediler.

 

 

 

YÜZÜSTÜ YERE YATIRDILAR

Genç kadını arabadan çıkarıp yüz üstü asfalta yapıştıran adamlardan birini genç kadını omuzlarından çekip otomobilin arkasına götürüp bagajı işaret ederek bagajda neler olduğunu sordu. O sırada genç kızın erkek arkadaşı kız arkadaşını elinde yüzük diz çökerek bekliyordu.

HER ŞEYİ ANLAYINCA GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Yaşadığı korkudan hiçbir şey söyleyemeyen genç kadın erkek arkadaşını kendisini diz çökerek beklediğini görünce her şeyin planlanmış bir evlilik teklifi olduğunu anladı ve göz yaşı dökmeye başladı.

KISIK BİR SESLE 'EVET' DEDİ

Bir kaç dakikalık gülüşmeden sonra Vlad kız arkadaşına 'benimle evlenirmisin' diye sordu. Yaşadığın olayın şokunu hala tam olarak atlatamayan genç kadın, erkek arkadaşının evlilik teklifini başını sallayarak kısık bir sesle 'evet' diyerek kabul etti.

Vlad'ın başka bir arkadaşı ise olayı kameraya aldı. Sosyal medyada paylaşılan video bir kaç gün içinde bir milyondan fazla kişi tarafından izlendi.


 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x