CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: O AKDİ TEK TARAFLI BOZUYORUZ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: O AKDİ TEK TARAFLI BOZUYORUZ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: O AKDİ TEK TARAFLI BOZUYORUZ

15 Mart 2017 - 15:45

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Vatandaşlarımıza atlarıyla itleriyle kinleriyle saldıranlara karşı bedel ödüyoruz bedel ödüyoruz" dedi. Erdoğan, Roterdam ile İstanbul arasındaki kardeş şehir akdinin bozulması için talimat verdiğini de dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı ziyaretlerde bulunmak ve açılış törenine katılmak için Afyonkarahisar'a geldi. Erdoğan, halka hitap edeceği açılış töreni öncesi ilk olarak Afyonkarahisar Belediyesini ziyaret etti. Daha sonra Afyonkarahisar Anıtpark alanında düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, 275 eseri hizmete sunulması töreninde konuşuyor.

BEDEL ÖDÜYORUZ

Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:Bugünde büyük Türkiye için güçlü Türkiye için verdiğimiz mücadele pekçok bedel ödedik, ödüyoruz. Sınırlarımız içinde ve dışında, ekonomimize yönelik saldırılarda, Avrupa'da atlarıyla itleriyle vatandaşlarımıza saldıranlara karşı bedel ödüyoruz.Vatandaşlarımıza atlarıyla itleriyle kinleriyle saldıranlara karşı bedel ödüyoruz bedel ödüyoruz

Bugün Hollanda'da seçim var. Atların ve itlerin sahipleri ne olacak göreceğiz. Bunların modern dünya ile alakası yok. Bunlar Srebrenitsa'da müslümanları katledenlerdir. Bunların biz cibilliyetini biliriz. Bunlar hala medeni olamadılar, insanlıktan nasibini almadılar.O akşam düşünün Türkiye'nin bir bayan bakanı oraya geliyor. Nereye? Kendi konsolosluğuna geliyor. Kendi vatandaşlarıyla buluşmak için. Bunun için izne ihtiyaç yok. Geç bunları.. Hayır kampanyası için oralara gelen PKK temsilcilerine onların yandaşlarına ve onlarla beraber hareket eden Türkiye'deki Barolar Birliği başkanına müsadee diyorsunuz. Peki Türkiye'nin bakanına niçin kapıları kapatıyorsunuz.

ROTERDAM-İSTANBUL ARASINDAKİ KARDEŞLİK PROTOKOLÜ İPTAL EDİLİYOR 

Rotterdam Belediyesi, İstanbul'la da  kardeş şehirlermiş. Dün akşam Başbakanımıza söyledim, 'Hemen İstanbul Belediye  Başkanımıza söyleyelim, tek taraflı olarak bunlarla o kardeşlik akdini bozsun.  Zira bizim bu tür insanlarla kardeş şehir olmamız mümkün değil.

O MANŞETE SERT YANIT 

Avrupa'da şahsıma yönelik karalama kampanyası var. Bir yanda da mutluyum. Gazeteler başlıklarını Türkçe atıyor. "Diktatör Erdoğan'a hayır". Bunun şahsımla alakası yok ki. Bu sistem değişikliği, Erdoğan'la ne alakası var. Bir sistem değişikliği yapılacak, yarın bu ülkede kim öle kim kala? Bunların demokrasi anlayışı bu. Tüm dergilerinin kapaklarında bu konu var. Gece gündüz bu konu tartışılıyor. Hilal ve yıldız arasına beni karikatürize etmişler, altında da Türkiye'den bazı gazeteler, bölücü terör örgütünün yayın organları, solu destekleyenler, FETÖ'nün yayın organı altında. 

SEN UTANMIYOR MUSUN, 2 SAATTE OHAL İLAN EDİYORSUN

Hayır diyen herkese tüm kapılar sonuna kadar açık. Düşünün kendi konsolosluk binasında yapılan toplantıya katılacak bakan için Olağanüstü Hal ilan ediyorlar. Bize diyorlar ki 'Bu olağanüstü hal ne kadar sürecek?' Size ne ya, sen utanmıyor musun 2 saatlik olağanüstü hal ilan etmeye. Polislere vur emri dahi vermişler. Biz bunların karın ağrılarının nedenini biliyoruz. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması onları öyle endişelendiriyor ki, kendilerini ayaklar altına almaktan çekinmiyorlar.

Son dakika, son dakika haberi, erdoğan, cumhurbaşkanı, erdoğan, Tayyip Erdoğan,Recep Tayyip Erdoğan

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x