Hayır Meclisi’nden İzmirli Çocuklara ’Neşeli Bir Gün’’

Hayır Meclisi'nden İzmirli Çocuklara 'Neşeli Bir Gün''

Hayır Meclisi'nden İzmirli Çocuklara 'Neşeli Bir Gün''

10 Nisan 2017 - 09:35

Hayır Meclisi tarafından organize edilen ''Neşeli Bir Gün'' isimli etkinlikler haftasonu Karabağlar Uğur Mumcu parkında gerçekleşti. Hayır Şenliği'nde buluşan yüzlerce İzmirli, çocukları ile birlikte keyifli bir pazar günü geçirdi. Etkinlikte referanduma vurgu yapılmaması dikkat çekti.


Referanduma geri sayımın devam ettiği günlerde evet ve hayır kampanyaları siyasi partiler, dernekler, STK'lar ve bağımsız kuruluşlar tarafından devam ettiriliyor. Sandık tarihi olan 16 Nisan'a az bir süre kala ''Hatay Hayır Meclisi'' de haftasonu çocuklarla keyifli bir gün geçirdi. Dün saat 15.00'da başlayan programda Renkli Merdiven Tiyatro Topluluğu'nun gösterileri büyük ilgi gördü.


Müzikli kortejle başlayan program, pandomim gösterisi ve ''Emek'' temalı tiyatro gösterisi ile devam etti. Ardından büyük beğeni toplayan Şubadap Çocuk Konseri, hem çocuklar hem de yetişkinlerin yoğun ilgisini gördü. Saat 18.00 'a kadar devam eden program kukla gösterisi, atölyeler ile sürdü. Ardından yetişkinlere özel çeşitli konserler ile devam eden etkinlikte ''Mahalleden Arkadaşlar'', ''Cumartesi Müzik Grubu'', ''Ahura Ritim Topluluğu'', ''Sokak Orkestrası'' ve ''Praksis'' müzik grubu sahne aldı.
Etkinlikte referanduma ilişkin vurgu yapılmaması dikkat çekti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x