Genç kadına pastayla uyutma suçlaması...

Genç kadına pastayla uyutma suçlaması...

20 Ekim 2016 - 09:01

Antalya'da 26 yaşındaki M.N. whatsapp’tan iletişim kurduğu işadamı M.A.’yı ilaçlı pastayla uyutup 20 bin TL, 1 milyon liralık çek ve senet ile aracında bulunan tabancayı çalmakla suçlanıyor.

Olay, yaklaşık 3 ay önce Kepez İlçesi’nde meydana geldi. Evli ve bir çocuk annesi M.N. müteahhit M.A. ile whatsapp’tan iletişim kurup arkadaş oldu.

İddiaya göre işadamının işyerine ziyarete giden M.N. yanında pasta götürdü, uyku ilacı bulunan pastayı işadamına ikram etti. Pastayı yiyen M.A. kısa sürede uyurken, M.N. işyerine babası Ş.B. ve arkadaşları S.G. ile A.G’yi çağırdı. M.N. ve beraberindekiler, iş yerinde bulunan 20 bin TL, 1 milyon liralık çek ve senet ile işadamının aracında bulunan tabancayı alıp kaçtı.

3 AY SONRA YAKALANDILAR

Kendine geldiğinde soyulduğu anlayan M.A., polise başvurup başından geçenleri anlattı. Olay sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro amirliği ekipleri, 3 ay boyunca olayı çözmek için çalıştı. Bölgede bulunan tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis, olayı gerçekleştiren M.N. ve babası Ş.B. ile S.G. ve A.G.’yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada işadamı M.A.’ya ait tabanca ile çek ve senetlerden bir bölümü bulunup teslim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x