FENERBAHÇEYE BİR ŞOK DAHA !

FENERBAHÇEYE BİR ŞOK DAHA !

11 Kasım 2016 - 11:04 - Güncelleme: 11 Kasım 2016 - 11:06

Ligde 3 maçlık bir seri yakalayan ve üst sıralarla arasını hızla kapatan Fenerbahçe’de gözler milli ara sonrasındaki Galatasaray karşılaşmasına çevrilirken, yaşanan negatif gelişmeler, Sarı-Lacivertliler’de keyifleri bir hayli kaçırdı.

Mehmet Topal’ın Akhisar Belediyespor mücadelesinde cezalı duruma düşmesinin, aynı karşılaşmada Van Persie’nin gözünden büyük bir tehlike atlatmasının ardından bir kötü haber de Hollanda’dan geldi. Fener’deki çıkışıyla 1 yıl aranın ardından milli takımına davet edilen Lens, ülkesinin Belçika ile oynadığı hazırlık sınavında kâbus gördü...

Maça yine çok iyi başlayan ve bir de penaltı yaptıran 29 yaşındaki futbolcu, 65. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı.
 

Advocaat kahroldu


Fanatik'ten Mehmet Çağrı Davran'ın haberine göre; İstanbul’a döner dönmez tetkikleri ve kontrolü yapılan Lens’in sol ayak arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi ve en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirlendi.

Bu da, Galatasaray derbisi başta olmak üzere Zorya (Avrupa Ligi), Rize ve Gençlerbirliği (kupa) maçlarında forma giyemeyeceği anlamına geliyor. Teknik direktör Advocaat’ın Mehmet Topal’ın yerine Neustadter’i düşündüğü, Lens’in yerine ise Sow ve Alper seçeneklerinin şimdilik öne çıktığı belirtiliyor.        
 

Fenerbahçe'den açıklama


Fenerbahçe Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan Jeremain Lens'in sağlık durumu ile iligli açıklama yaptı.

İşte Sarı Lacivertliler'in resmi siteden yapılan açıklama;

"Hollanda Milli Takımı'nın Belçika ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan futbolcumuz Jeremain Lens, ülkemize döndü."

"Liv Hospital'da kulüp doktorumuz Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu tarafından tetkikleri ve muayenesi yapılan futbolcumuz Lens'in sol bacak üst arka adalesinde kısmi yırtık tespit edilmiş olup, tedavisine başlanmıştır."
 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x