VOLKAN DEMİREL SÜRPRİZİ!

VOLKAN DEMİREL SÜRPRİZİ!

Fenerbahçe’de Ali Yıldırım ve kaleci Volkan Demirel arasında sürpriz görüşme...

11 Kasım 2017 - 21:10

Fenerbahçe'de Asbaşkan Ali Yıldırım, takımın toparlanması için kaptandan destek istedi. Ali Yıldırım, "Sahaya çıkıp gerçek gücünüzü ortaya koymanız gerek" diye seslenirken ilk işin takım ruhunu yeniden sağlamak olduğu öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler için Aykut Kocaman'ın istifa sinyali vermesiyle başlayan kriz tatlıya bağlandı. Ancak görünen o ki Osmanlıspor maçından sonra başlayan bu süreç, yeni bir milat olacak.

Aykut Kocaman'ı, moral çöküşe götüren nedenleri çözmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin takıma eğilme hareketi, kaptan Volkan Demirel ile yapılan görüşme ile sürdü. Asbaşkanlardan Ali Yıldırım, özel bir görüşme yaptığı Volkan'a beklentilerini anlattı.

“TAŞIN ALTINA ELİNİZİ KOYUN”
Ali Yıldırım, kenetlenme istedi. Takımın kötü gidişinin altındaki etmenlerden birinin futbolcuların kötü performansı olduğuna işaret eden Yıldırım, “Taşın altına elinizi koyun” dedi. Ali Yıldırım, Volkan Demirel'e şu ifadeleri kullandı: “Artık söz sizde. Sahaya çıkıp gerçek gücünüzü ortaya koymanız gerek. Birbirinize bir takım olarak kenetlenmeli, sarılmalısınız. Bu, hepinizin görevi. Sen kaptan olarak takıma liderlik etmelisin.”
 
İLK YEMEĞİ VOLKAN VERECEK
Tecrübeli kaleci de bu sözler üzerine harekete geçti. Milli maçlar arası dönüşü Volkan, ilk iş olarak tüm futbolcuları ve ailelerini evinde ağırlayacak. ‘Aile yemekleri' dönemini yeniden başlatacak kaptanın ardından sırayla tüm futbolcular, takım arkadaşlarını ve ailelerini evlerinde ağırlayacak. Volkan Demirel ayrıca, takım arkadaşlarıyla geçmişin unutulması ve sezonun geri kalanınatam konsantrasyon ile hazırlanılması yönünde konuşmalar yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x