Ünlü Komedyen Ege Denizi’nin Çöplerini Temizledi

Ünlü Komedyen Ege Denizi'nin Çöplerini Temizledi

Ünlü Komedyen Ege Denizi'nin Çöplerini Temizledi

05 Nisan 2017 - 21:50

Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçların katılımıyla düzenlenen "deniz dibi temizliği" çalışmasına dalış yaparak destek verdi.
Bodrum Belediyesi'nin "Denize en çok mavi yakışır" sloganıyla gerçekleştirilen deniz dibi temizliği, Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde devam etti. Görevli 13 dalgıcın yürüttüğü temizlik çalışmasına Ata Demirer de katıldı.
Temizliğin yapılacağı alana sabah saatlerinde gelen Demirer, önce dalgıçlardan bilgi aldı. Daha sonra belediyeye ait minibüste dalgıç kıyafeti giydi.
Tavşan Adası etrafında yaklaşık 45 dakika dalış gerçekleştiren Demirer, daha sonra diğer dalgıçlarla çıkarttıkları atıkları kıyıya ulaştırdı. Karaya, kendisini bekleyen vatandaşlar ve öğrencilerin alkışlarıyla çıkan Demirer, esprileriyle de vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.
Demirer, yaptığı açıklamada, deniz dibinin göründüğü gibi olmadığını belirtti. Demirer, "Denizden neler çıkmadı ki... Mavi yolculuk yapanların bütün atıklarını çıkarttık. Dışarıdan parlak ve temiz görünüyor ancak aşağısı biraz sıkıntılı." dedi. 
Temizlik çalışmasında denizden sandalye, otomobil lastiği, cam ve pet şişe atıklarının da olduğu yarım tona yakın çöp çıkartıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x