YILIN EN İYİSİ OBRADOVİC!

YILIN EN İYİSİ OBRADOVİC!

YILIN EN İYİSİ OBRADOVİC!

10 Temmuz 2017 - 15:41

THY Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş’un Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Euroleague’de ‘Alexander Gomelsky Yılın Koçu’ ödülüne layık görüldü.
THY Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Doğuş'un Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Euroleague'de 'Alexander Gomelsky Yılın Koçu' ödülüne layık görüldü. Sırp antrenör, bu ödülü üçüncü kez kazanan ilk isim olarak da tarihe geçti.
Fenerbahçe Doğuş, altın sezonunu yaşamaya devam ediyor. Bu sezon THY Euroleague'i kazanarak Avrupa'nın en büyüğü olan ve aynı zamanda bu kupayı Türkiye'ye getiren ilk takım olma başarısı da gösteren sarı-lacivertli ekipte başantrenör Zeljko Obradovic de tarih yazmaya devam ediyor. Kariyerinin 9. Euroleague kupasını Fenerbahçe Doğuş ile kazanan Sırp antrenör, THY Euroleague'de ise yılın antrenörü seçildi. 'Alexander Gomelsky Yılın Koçu' ödülünü kazanan Obradovic, bu unvana üçüncü defa layık görülen ilk isim oldu.
Geçtiğimiz hafta da Fenerbahçe Doğuş Genel Menajeri Maurizio Gherardini, 2016-2017 sezonunda THY Euroleague'de, 'Yılın Yöneticisi' seçilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x