SİZLERLE GURUR DUYUYORUM!

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM!

17 Ekim 2016 - 09:57

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çıldırlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin toplantısına katıldı. Burada önemli mesajlar veren Başkan Karabağ, “Bu topraklara PKK’nın girmesi, başka güçlerin girmesi mümkün değil. Karslılara, Ardahanlılara güveniyoruz. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Çıldırlılar dernek binasındaki toplantıya Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, Çıldırlılar Dernek Başkanı Durmuş Akçay ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Karabağ, kendisinin Küçük bir Kars Belediye başkanı olduğunu söyledi.

VATANSEVERLİKLERİNE GÜVENİYORUZ

Geçtiğimiz günlerde Kars Belediye Başkanı’nın kendisini ziyaret ettiğini belirten Başkan Karabağ, “Bir sözü beni çok etkiledi. Sevgili başkan bana, ‘Kars’ta, özellikle Türkiye’nin PKK ile sıkıntıları bahsedildiğinde çok üzülüyoruz. Genellikle Kars’ın en dışında Sarıkamış ve benzeri yerlerde münferit olaylar oluyor. Bizim Karsımız-Ardağanımız asla Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne laf söyletmez asla Türkiye’nin cumhuriyetine olan saldırıyı kabul etmez’ dedi. Ben de kendisine şunu söyledim, ‘Sevgili başkanım Kars’a geldiğimizde merkezde bir otelde kaldık. Sabah uyanıp Kars kalesine baktığımda kocaman bir Atatürk silueti ve kocaman ay yıldızlı Türk Bayrağı gördüm. Bu topraklara PKK’nın girmesi, başka güçlerin girmesi mümkün değil. Karslılara Ardahanlılara güveniyoruz. Onların vatanseverliklerine sonsuz güveniyoruz” dedi.

KENDİMİ SİZLER GİBİ HİSSEDİYORUM

Başkan Karabağ, Cumhuriyet Bayramları’nda ses getiren etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ve bayrağının değerini hatırlatmak adına gösteriler düzenliyoruz. Geçen sene 2015 kişi zeybek oynadı, Türk bayrağı oluşturdu. Bunun içinde çok sayıda Ardağanlı, Karslı, Çıldırlı vardı. Onlarla gurur duyuyorum. Benim soyadım Karabağ. Bu uzaydan gelmedi. Ben köken olarak Azeri dağlık Karabağ’dan gelen bir ailenin çocuğuyum. Kendimi sizler gibi hissediyorum. Sizinle gurur duyuyorum” dedi. Çıldırlılar Dernek Başkanı Durmuş Akçay ise, kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Karabağ’a teşekkür etti. Karabağ, dernek binasına bir ses sistemi hediye edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x