EMENİKE İSYAN ETTİ !

EMENİKE İSYAN ETTİ !

18 Ekim 2016 - 11:48

Emenike: Beni öldürüyorlar
Emmanuel Emenike sosyal medya hesabından isyan etti.

Yeni sezonda işleri bir türlü yoluna koyamayan Fenerbahçe'de gündemin önemli ismlerinden biri de Emmanuel Emenike. Nijeryalı futbolcu, bugün sabat saatlerinde kişisel Instagram hesabından attığı mesajla adeta isyan bayrağı açtı.

Golcü oyuncu Fenerbahçe formasıyla daha önceki maçlarda çekilmiş faul görüntülerini paylaşarak, "Bana Türkiye Ligi'nde neredeyse 6. kez penaltı yapılmasına karşın, hakemler hiçbirini vermedi. Bir şey sormak istiyorum: Acaba Süper Lig'deki hakemlere karşı yanlış bir hareketim mi oldu? Çünkü beni resmen öldürüyorlar!" ifadelerini kullandı.

Emenike'nin bu paylaşımına birçok Sarı Lacivertli taraftar destek verirken, bazıları ise oyuncunun inişli çıkışlı psikolojik yapısını ve performansını eleştirdi.

Emmanuel Emenike, son oynana Aytemiz Alanyaspor maçında oyundan alındığı için tepki göstermiş, ve takım arkadaşının bile elini sıkmadan, doğrundan soyunma odasına gitmişti.

Emmanuel Emenike, son oynana Aytemiz Alanyaspor maçında oyundan alındığı için tepki göstermiş, ve takım arkadaşının bile elini sıkmadan, doğrundan soyunma odasına gitmişti. Maç sonrası oyuncusunun bu davranışı hakkında konuşan Teknik Direktör Dick Advocaat ise "Umurumda değil" diyerek oyuncusuna açıkça rest çekmişti. Ertesi gün Instagram'ından "12 maçta 6 gol attım daha ne diyebilirim ki?" yazarak hocasına göndermede bulunan 29 yaşındaki futbolcu, daha sonra bu paylaşımını sildi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x