ARDA TURAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI

ARDA TURAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI

ARDA TURAN SOSYAL MEDYAYI SALLADI

12 Mayıs 2017 - 13:18

'Kısmetse Olur' programında ünlenen Cansel Çördük'ün sosyal medya hesabı hack'lendi. Deşifre olan özel yazışmalarda, yıldız futbolcu Arda Turan ile yapılan konuşmaların da olduğu iddia edildi.Kanal D'de yayınlanan 'Kısmetse Olur' programında Eser West ile büyük bir aşk yaşayan Cansel Çördük'ün sosyal medyaya yayılan özel konuşmaları arasında Arda Turan ile yazışmaların da olduğu öne sürüldü.

Cansel Çördük ile Barcelona'nın yıldızına ait olduğu öne sürülen yazışmalarda; Arda'nın 'Seni çok seven bir hayranın haber verdi geldiğini, (lütfen onunla tanış) dedi' şeklinde mesaj attığı ve 'Fırsatın olduğunda bir kahve içelim veya yemek yiyelim' mesajının ardından numarasını gönderdiği iddia edildi. 

Milli futbolcu, daha önce manken Ebru Şallı ile sosyal medyada yaptığı yazışmalarının ortaya çıkmasıyla günlerce magazin gündemini meşgul etmişti.

Cansel Çördük-Eser West, 'Kısmetse Olur'dan birinci olarak çıksalar da evlenmemişlerdi. Yarışma sonrasında birlikte olan çift, aşklarını dolu dolu yaşamışlar ancak bir süre sonra ayrılmışlardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x