İNTERNETTEN ARAŞTIRIP ÖLDÜRMÜŞ!

İNTERNETTEN ARAŞTIRIP ÖLDÜRMÜŞ!

İNTERNETTEN ARAŞTIRIP ÖLDÜRMÜŞ!

17 Mart 2017 - 17:18

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde öldürülen inşaat işçisinin katil zanlısı, ifadesinde olaydan önce internette delil karartma konusu hakkında araştırma yaptığını söyledi. Suçunu itiraf eden zanlının ifadeleri doğrultusunda olayda kullanılan silahın parçaları, 3 farklı yerde gömülü olarak bulundu.

Kahta ilçesi Horrik Mezarlığı yakınlarında bir inşaatta çalışan Mehmet Elmas (49) 23 Kasım 2016 tarihinde silahlı saldırıya uğramış, vücuduna 6 mermi isabet eden Elmas ambulansla kaldırıldığı Kahta İlçe Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen Ahmet K., Asım Ö.., M.Ö. ile H.B.'nin yakalanması için çalışma başlatmış, yapılan çalışmalar sonucunda cinayet şüphelisi 4 şahsın Malatya'da olduğu öğrenilmişti. Şahısların yer tespitinin yapılması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Adıyaman'dan Malatya'ya giderek şahısların kaldığı ikamete operasyon düzenledi. Operasyonda Ahmet K., Asım Ö., M.Ö. ile H.B. gözaltına alındı. Şahıslar Adıyaman Emniyet Müdürlüğüne getirilirken ikamette yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 2 adet pompalı av tüfeğiyle tabancaya ait 7 adet mermi ele geçirildi. Emniyette sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıslardan Asım Ö. ve Ahmet K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Ö. ve H.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İNTERNETTEN ARAŞTIRMIŞ

Emniyette sorguya alınan şahıslardan Asım Ö. ifadesinde suçunu kabul ederek, olay gecesini ve öncesini kan donduran ifadelerle anlattı. Asım Ö. eşini kaçırması nedeniyle öldürme planları yaptığını iddia etti. Asım Ö. daha önceden yayımlanan cinayet haberleri ile cinayet olaylarında suç karartma gibi konuları internetten araştırdığını da söyledi. Zanlı olay gecesi ise Ahmet K. ile birlikte Mehmet Elmas'ın çalıştığı inşaata giderek peş peşe silahını ateşlediğini, Mehmet Elmas'ı öldürüp olay yerinden kaçtığını ifade etti.

TABANCAYI 3 PARÇAYA AYIRIP GÖMMÜŞ

Olay yerinden kaçan şahıs, Malatya'ya giderek olayda kullandığı tabancayı 3 parçaya ayırıp gömdüğünü söyledi. Zanlı tabancanın gövde kısmını Malatya'nın bir ucuna, namlu kısmını ise başka bir ucuna gömdüğünü, şarjörü ise boş bir araziye attığını kaydetti. Suçunu itiraf eden Asım Ö.'nün verdiği ifadeler sonrasında tabancanın gömülü parçaları polis ekipleri tarafından tek tek bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x