ERDOĞAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMA: BU YAPTIKLARI YANLARINA KALMAYACAK

ERDOĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: BU YAPTIKLARI YANLARINA KALMAYACAK

ERDOĞAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA: BU YAPTIKLARI YANLARINA KALMAYACAK

11 Aralık 2016 - 15:42

Cumhurbaşkanı Edoğan'dan saldırıda yaralananları ziyaretinin ardından kısa bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında "İçimizi sızlatan bir tablo ile karşı karşıya kaldık. Milletimizin başı sağolsun. Ama şunu bilmeleri lazım ki bunlar yanlarına kalmayacak. Bunun hesabını soracağız. Bu yaptıkları yanlarına kalmayacak." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Haseki Hastanesi çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan kararlılık vurgusu yaptı ve "Bu milletin hiçbir ferdi hiçbirimiz korkup sinecek değiliz. Biz şehadet makamını en üst mevki olarak kabul etmiş insanlarız" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Korkup meydanı bu alçaklara bu alçaklara bırakacak değiliz. Biz şehadet makamını en yüce mevki olarak kabul etmiş insanlarız. Onun için bundan çekinmek söz konusu değil. Bu vatanda bu alçakların en ufak bir hissesi payı söz konusu değildir. Bu vatan işte bu evlatlarımızındır. Onlar niye görevli. Sağlıklı, huzurlu şekilde bir otramı tesis etmek için. Yani milli bir görevi ifa ediyorlar. Bu hainler de işte evlatlarımıza alçakça el yapımı bombalarla bombalı araçlarla saldırıyor.

 


DAHA AĞIR BEDELLER ÖDEYECEKLER
Ben tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Ama şunu bilmeleri lazım. Bizi bunlarla korkutacaklarını zannediyorlarsa biz bu alçaklara, bu kahpelere meydanı bırakacak kadar alçalmadık. Biz bu yola kefenimizle çıktık. Bu yanlarına kalmayacak. Koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler. Bunu bir defa bilmeleri gerekiyor."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YARALILARI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki  terör saldırısında yaralanan ve Bezmialem Vakıf Üniversitesinde Tıp Fakültesi  Hastanesinde tedavileri devam eden yaralıları ziyaret etti.

Erdoğan, saldırıda şehit olan polis memurları için İstanbul Emniyet  Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen cenaze töreninin  ardından Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine geçti.

Yetkililerden bilgi alan Erdoğan, daha sonra yaralıları ziyaret etti.

Görüşmelerin ardından hastaneden ayrılan Erdoğan'a, çıkışında  vatandaşlar sevgi gösterisinde bulunulurken, bazı kişiler de "Dik dur eğilme, bu  millet seninle", "İdam isteriz" şeklinde slogan attı.

Erdoğan'a ziyaretinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İstanbul Valisi Vasip Şahin de eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x