CHP’Lİ VEKİL ÖZÜR ÜZERİNE ÖZÜR DİLEDİ!

CHP'Lİ VEKİL ÖZÜR ÜZERİNE ÖZÜR DİLEDİ!

CHP'Lİ VEKİL ÖZÜR ÜZERİNE ÖZÜR DİLEDİ!

02 Mayıs 2017 - 13:32

CHP'li Vekil Bekaroğlu, 'Mehmet Şimşek' Paylaşımını Silip Özür Diledi
CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in mevkidaşı 'engelli' Alman Bakan karşısında eğilmesini yanlış yorumladı. Hatasını anlayan Bekaroğlu, özür üzerine özür diledi.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in Alman Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble ile çekilen fotoğrafını eleştiren CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Alman bakanın engelli olduğunu bilmediğini belirterek Twitter adresinden özür diledi. Bekaroğlu, "Gerçekten çok mahçup oldum, tekrar tekrar özür dilerim." mesajını paylaştı.
FOTOĞRAFIN ALTINA BU NOTU YAZDI

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in, Almanya Maliye Bakanı Wolfgang Schauble ile çekilmiş bir fotoğrafını Twitter adresinden paylaşan CHP İstanbul milletvekili Mehmet Bekaroğlu, fotoğrafın altına, "Maliye Bakanları; biri Alman biri Türk. Ecevit'in hasta haliyle ABD Başkanı ile resmini yıllardır diline dolayanlara" diye yazdı.
ÖZÜR MESAJI PAYLAŞTI

Kısa süre sonra paylaşımına gelen yorumlar üzerine hatasını fark eden Bekaroğlu, paylaşımını sildi ve özür mesajı paylaştı. Mehmet Bekaroğlu, "Alman Bakan'ın engelli olduğunu bilmemek benim için bir eksiklik, özür diliyor, paylaşımı kaldırıyorum. Gerçekten çok mahçup oldum, tekrar tekrar özür dilerim..." yazdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x