PİRİŞTİNA’DAN BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENDİLER

PİRİŞTİNA'DAN BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENDİLER

PİRİŞTİNA'DAN BELEDİYECİLİĞİ ÖĞRENDİLER

18 Mayıs 2017 - 13:19

Belediye faaliyetleri ve çalışma alanları konusundaki saha ödevleri için Buca Belediyesi’ni seçen minik öğrenciler, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’dan belediyeciliği öğrendi.
Başkan Piriştina’ya yatırımlardan projelere, görev kapsamından yönetim anlayışına kadar birçok alanda sorular yönelten öğrenciler, belediye birimlerini de ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldu.
Belediyecilik hakkındaki saha ödevlerini Buca Belediyesi’ni inceleyerek yapmak isteyen öğrencileri Belediye Meclis Salonunda ağırlayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler verip, birimlerin faaliyetlerini anlattı. Belediyeciliğin sadece yol, asfalt, kaldırım yapmak demek olmadığını belirten Başkan Piriştina, Buca Belediyesi olarak insan odaklı, iyi ve kötü günde vatandaşının yanında olan, yaşamı kolaylaştıran ve kalite katan çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Buca Belediyesindeki 3 yıllık görev sürecinde yapılan çalışma ve projeleri kapsayan faaliyet filminin gösterimiyle öğrencileri genel olarak bilgilendiren Başkan Piriştina, minik öğrencilerin sorularını ayrıntılı olarak samimiyetle cevapladı. Keyifli geçen belediyecilik dersinin ardından başkanlık makamını ve belediye birimlerini de gezip, inceleme fırsatı bulan minik öğrenciler, Piriştina ile çektirdikleri hatıra fotoğrafıyla derslerini sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x