KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞUYOR

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞUYOR

30 Ekim 2016 - 10:07

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'ın Adanaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ettiği maçın ardından yazar görüşleri...

 

İşte Adanaspor - Galatasaray maçı yazar görüşleri

Sabaha kadar pas... (Hakan Ünsal / Hürriyet)

G.Saray sisteminin en kritik oyuncusu. Ne Sneijder, ne Bruma, ne de Podolski, G.Saray’ın oyun sistematiğine ne Eren kadar etki edebilir ne de Eren kadar değiştirebilir.Riekerink, ne yapıp edip sistemi Eren üzerinden kurgulamalı ve oyuna Eren’i daha fazla katmalı. Burada kastım, Eren’in çabası kadar Yasin, Sneijder, Podolski ve Bruma’ya birlikte oynamayı ve bu önemli forveti kullanmayı öğretmeli. O da bizim gibi seyretmeye devam ederse Eren’i kaybeder.

Mucize çocuk mucize gol (Kanat Atkaya / Hürriyet)

Kendisini savunmaya gelen rakibi Koman’ı “Azıcık açıl sen abi!” diyerek ekarte ettikten sonra, hedefe odaklandı ve harikulade bir şut yolladı; kalecinin müdahalesi bile kâr etmedi. Bruma’nın dünyalara bedel golü dışında Semih’in fena dönmediğinden, Muslera’nın iki kurtarışından da bahsetmek gerek. Mucize çocuk, mucize gol, harika galibiyet diye özetlesek de olur tabii.

Başakşehir ve F.Bahçe’yi yenemezler (Serhat Ulueren / Vatan)

G.SARAY kazandı kazanmasına ama sahada herkes birbirine bağırıyor, bazen de 32’de Sabri-Yasin’in yaptığı gibi küfürler havada uçuşuyor. Yasin sonra Podolski ile kapıştı. 2. yarı Selçuk-Eren tartıştı. G.Saray böyle oynarsa haftaya Başakşehir, ardından F.Bahçe’ye kaybeder, sonra da oyuncuya dayalı sistemi kabul eden ve asla üst düzey takım çalıştırma kabiliyeti olmayan Riekerink gönderilir. Eğer Hollandalı gönderilmezse G.Saray lige erken havlu atar ve F.Bahçe’nin bile çok gerisinde kalır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x