5-6 KASIM "AGORA MAKYAJ FESTİVALİ"

5-6 KASIM "AGORA MAKYAJ FESTİVALİ"

31 Ekim 2016 - 12:27

MELODİ ELBİRLİLER VE IRMAK ATUK’UN KATILIMI İLE GÜZELLİK & MAKYAJ FESTİVALİ AGORA’DA!

 

Ev sahipliği yaptığı modaya yön veren etkinlikleri ile her zaman adından söz ettiren Agora Alışveriş Merkezi, 5 - 6 Kasım tarihlerinde yepyeni bir festivale imza atıyor. Dünyaca ünlü kozmetik markalarının ve ünlü konukların yer alacağı ‘’Güzellik ve Makyaj Festivali’’ 5- 6 Kasım tarihlerinde Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek.

Ünlü Blogger Melodi Elbirliler ve Ünlü Manken Irmak Atuk 6 Kasım’da Agora Makyaj Festivali’nde!

Ünlü Blogger Melodi Elbirliler ve Ünlü Manken Irmak Atuk; 6 Kasım saat 15:00- 17:00 arası Güzellik ve Makyaj Önerileri üzerine söyleşi ile Agora Alışveriş Merkezi’ne konuk olacak. Sonbahar- kış sezonu makyaj trendleri, yeni makyaj ürünleri ve makyaj tüyolarının konuşulacağı söyleşide; MAC Cosmetics, Sephora ve Sevil Parfümeri’nin make-up artistlerinin makyaj performansları ve Victoria’s Secret’ın koku uzmanı ile doğru koku seçimi önerileri yer alacak. Ünlü markalar ve ünlü konukların katılımı ile dopdolu geçecek olan Agora Güzellik ve Makyaj Festivali kapsamındaki bu söyleşi Agora Alışveriş Merkezi A Blok Etkinlik Alanında ziyaretçilerle buluşacak.

Agora Makyaj Festivali 5- 6 Kasım’da Dünyaca Ünlü Kozmetik Markalarının Uzmanlarını Konuk Edecek!

5- 6 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Agora Makyaj Festivali”; 15.00 – 17.00 saatleri arasında profesyonel make-up artistleri ağırlayacak. Agora Alışveriş Merkezi A blok Etkinlik alanında gerçekleşecek olan festivale; M.A.C. Make-up Artist Deniz Şahin, Guerlain Türkiye Make-up Artist Erdinç Tekay, Shiseido Beauty Coach Derya Tatlı ve Shiseido Make- up Artist Kaan Çakır katılım göstererek makyaj performanslarını sergileyecekler. 6 Kasım Pazar günü ise bu isimlere Ünlü Blogger Melodi Elbirliler ve Ünlü Manken Irmak Atuk kendi makyaj deneyimleri ile katkıda bulunacaklar.

 

Makyaj performansları, söyleşileri, önerileri ve tüyolarının haricinde; Afrodit Parfümeri, M.A.C. Cosmetics, Sephora ve Sevil Parfümeri’nin 5- 6 Kasım’da gün boyu yer alacak stantlarında Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçileri; markaların yepyeni ürünlerini keşfederek bu ürünleri test etme fırsatı elde edecek.

 

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan; 5-6 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ‘’Güzellik ve Makyaj Festivali ‘’ etkinliğine birbirinden özel konukları davet ettiklerini belirtti. Dünyaca ünlü kozmetik markaların uzmanlarının da konuk olacağı festivalde sonbahar- kış makyaj trendlerinin ve çok özel fırsatların ziyaretçileri beklediğini sözlerine ekleyerek, tüm İzmirli bayanları bu festivale davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x