KARABAĞLAR’IN KURSİYERLERİ ÇOK BAŞARILI

KARABAĞLAR’IN KURSİYERLERİ ÇOK BAŞARILI

KARABAĞLAR’IN KURSİYERLERİ ÇOK BAŞARILI

26 Aralık 2016 - 14:14

Karabağlar’ın kursiyerleri çok başarılı

 

Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerler hem meslek öğreniyor, hem de yeni hobiler kazanıyor. 2017 yılı Temmuz ayına kadar devam edecek olan İş-Kur destekli kurslara katılanların sayısı bin 200’ü buldu.

Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı 8 semt merkezi ve 1 kurs merkezinde başlayan kurslar, vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra özellikle kadınlara ve gençlere yönelik onların iş bulmalarına yardımcı olacak.

5 gün eğitim var

Haftanın 5 günü saat 09.00’da başlayıp 17.30’a kadar devam eden kurslarda kursiyerlere, Mesleki ve Teknik Kursları, Dil Kursları, Hobi Kursları, Okuma Yazma Kursları, Aşçı Yardımcılığı, Hasta ve Yaşlı Refekatçısı Kursu, Engelli Bakımı Kursu, Bilgisayar Destekli Muhasebe Kursu, Hasta Kayıt Kabul Kursu, Hamurkarlık Kursu ile Karabağlar Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün desteği ile Gaz altı Kaynakçılığı Kursu eğitimleri veriliyor.

Telefonla da bilgi alınabilir

Esendere, Eskiizmir, Özgür Mahallesi, Refet Bele, Limontepe, Aşık Veysel, Aydın Mahallesi ve Cennetçeşme Semt Merkezleri ile Gediz Kurs Merkezi’nde düzenlenen kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, 414 79 50 ve 414 77 59 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x