LENS: BEŞİKTAŞ’TA OYNARIM

LENS: BEŞİKTAŞ'TA OYNARIM

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek "Eğer kulübümle anlaşırsanız Beşiktaş'ta oynamak isterim." dedi.

30 Mayıs 2017 - 15:16 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 15:34

Transfer döneminin en çok konuşulacak ismi olduğu şimdiden belli olan Hollandalı yıldız Jeremain Lens, her gün Beşiktaş'ın gündeminde biraz daha ağırlık kazanıyor.
Devre arasından bu yana Lens'in durumuyla ilgilenmeye başlayan siyah-beyazlı yönetim, Fenerbahçe'yle olan kiralık sözleşmesinin bitmek üzere olması nedeniyle devreye girdi. Beşiktaş'ın elini kuvvetlendiren en önemli detay ise Lens'in Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakması ve bunu siyah-beyazlı yöneticilere iletmesi…


"EĞER ANLAŞIRSANIZ BEŞİKTAŞ'A GELİRİM"
Hollandalı yıldızın, "Oradaki arkadaşlarım güzel bir atmosferin olduğunu söylediler. Eğer kulübümle anlaşırsanız, Beşiktaş'ta oynamak isterim" dediği öğrenildi.
Sunderland'e kiralık formülü sunan Beşiktaş'ın, İngilizlerin 6 milyon Euro bonservis talep etmesi üzerine başka yöntemleri devreye sokacağı öğrenildi. 29 yaşındaki oyuncunun istekli davranışı da yönetimi bu transferde kararlılığa itti.

FİKRET ORMAN'DAN AÇIKLAMA
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, gündemi meşgul eden Lens'le ilgili konuya açıklık getrdi ve "Lens ile ilgileniyoruz ama ısrarcı değiliz" dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Orman, Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens'le ilgilendiklerini söyledi ve şöyle konuştu:
"Jeremain Lens'le Fenerbahçe'ye gelmeden ilgilendik. Lens çok iyi bir oyuncu. Dinamo Kiev'e gitmeden de Lens'le ilgilendik. Kiev'de savaş çıkınca gelmek istedi. Geçen sene alacaktık. Devre arasında ayrılma şartı istemişti, bunu kabul etmedik. Beşiktaş sıçrama tahtası değil. Bakacağız transferinde çok ısrarcı değiliz. Ondan daha fazla düşündüklerimiz var"
.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x