TARTIŞTIĞI OĞLUNU OTOMOBİLİYLE EZEREK ÖLDÜRDÜ

TARTIŞTIĞI OĞLUNU OTOMOBİLİYLE EZEREK ÖLDÜRDÜ

10 Kasım 2016 - 15:39

Kütahya'da otomobil yüzünden tartıştığı 46 yaşındaki babası Muammer D.’nin, kullandığı araçla çarptığı oğlu 21 yaşındaki Ahmet D., yaşamını yitirdi.

1 Kasım günü Yunus Emre Mahallesi'nde meydana gelen olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan Muammer D. kendisinden ayrı yaşayan eşi ve oğluna ait otomobile el koydu. Bunun üzerine Muammer D.’nin oğlu Ahmet D. annesi ve kardeşiyle babasının evine gelerek otomobili istedi.

ÇARPIP ÜZERİNDEN GEÇTİ

Evde çıkan tartışma sonrası Ahmet D. annesi ve kardeşini alarak evden çıkıp yaya olarak yürümeye 

başladığı sırada, öfkeli baba arkalarından  

çıktığı 43 AD 946 plakalı otomobil ile oğlu Ahmet D.’ye çarpıp üzerinden geçtikten sonra, aracı bırakıp olay yerinden yaya olarak kaçtı.

9 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDAYDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Ahmet D.’yi ilk müdahalenin ardından ambulansla DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Ağır yaralı genç yoğun bakımdaki 9 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Ahmet D.’nin çok sayıda yakını hastane bahçesine gelerek sinir krizi geçirdi.

OĞLUNU EZEN BABA ARANIYOR

Baba Muammer D. olaydan bir gün sonra sevkedildiği Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, baba Muammer D.’nin yakalanması çalışmalarına başlanıldığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x