YALANCI SEVGİLİ NASIL ANLAŞILIR?

YALANCI SEVGİLİ NASIL ANLAŞILIR?

YALANCI SEVGİLİ NASIL ANLAŞILIR?

22 Nisan 2017 - 10:51

Sevgilinizin yalan söyleyip söylemediğini mimiklerinden ve vücudunun hareketlerinden anlayabilirsiniz. İpuçlarını Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz yazdı...

GÜLÜMSEMEYİ İNCELE

Zoraki gülümsemelerde dişler gözükmez. Gerçek gülümseme ağızla değil yüzle yapılır. Gözler kısılır, gamzeler çıkar.

ELLER VE KOLLAR

Yalan esnasındaki gerilim sebebiyle eller, kollar ve bacaklar hareketsizdir. Konuşurken ellerini kavuşturuyor, saçlarıyla oynuyor, kulağına ve burnuna dokunuyorsa yalan söyleme olasılığı var.

TERLEMEK

Yalan söyleyen normale göre daha fazla terler. Yüz ve kulakta kızarma olur.

ÇOK KONUŞMAK

Çok konuşuyorsa bu çaresizlik işaretidir. Sizi yalanına inandırmaya çalışıyordur.

GÖZ BEBEKLERİ

Yalan söyleyenler göz kontağı kurmak istemez. Çok sık göz kırpar. Sağ elini kullanan birine soru sorduğunuzda, göz bebeği sağa kayarsa bir şeyi hatırlamaya çalışıyordur, sola kayarsa uyduracak demektir. Sol elini kullananlar için de tersi geçerlidir.

DUYGUSAL İŞARETLER

Yalan söyleyenlerde duygular geriden gelir, normalden uzun süre kalır ve birden durur. Bu yüzden söylediklerine uygun duyguyu karşısındakine aktaramaz.

SORULARA TEPKİSİ

Yalancı kendisini rahatsız hissettiği için soru sorduğunuzda vücudunu başka yöne çevirmeye veya kaçmaya çalışır. Ya da sizinle arasına bir eşya (masa, sandalye gibi) koymak ister. Suçlular savunmaya geçer. Ayrıca sizin kelimelerinizi tekrarlayarak size yanıt vermeye çalışırlar.

ESPRİLER VE ALAYLAR

Yalancılar tek düze tonda konuşur. Kötü cümleler kurarlar. Konuyu saptırmak için espri yaparlar ya da alaycı davranırlar.

SESSİZLİK ANI

Konuşmaya başlamadan bir sessizlik anı yaratın. Sevgilinizin ne kadar rahatsız olup olmadığını inceleyin.

KONUYU DEĞİŞTİRİN

Konuyu birden değiştirin. Suçsuz insan konunun değişmesinden rahatsız olup o eski konuya geri dönmek isteyecektir. Yalancı ise kurtulduğunu düşünecektir ve kapanan konunun tekrar açılmaması için elinden geleni ardına koymayacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x