JANDARMADAN 24 SAAT SÜREN "HUZUR" UYGULAMASI!

JANDARMADAN 24 SAAT SÜREN "HUZUR" UYGULAMASI!

JANDARMADAN 24 SAAT SÜREN "HUZUR" UYGULAMASI!

02 Eylül 2017 - 11:10

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur içinde geçirmesini sağlamak amacıyla sorumluluk bölgelerinde 24 saat süren 'huzur' uygulaması başlattı.

İstanbul İl Jandarma  Komutanlığı ekipleri, Kurban Bayramı'nın huzur içinde geçmesi için denetimlerini  aralıksız sürdürüyor    Denetimler, asayiş timleri, motosikletli asayiş timleri, trafik  timleri, narkotik timleri ve narkotik ile bomba arama köpek unsurlarının  katılımıyla 24 saat esasına göre gerçekleştiriliyor.

  Arife gecesi Sarıyer İlçesi Kilyos Mahallesi'nde İstanbul İl Jandarma  Komutanlığı ekiplerince lokanta, kafeterya, bar, otel ve pansiyon gibi 100 iş  yerinde arama ve kontroller yapıldı.  İstanbul genelinde yapılan arama ve trafik uygulamalarında binlerce  kişinin bilgisayar sorgulaması gerçekleştirildi. Uyuşturucu kullandıkları tespit  edilen şüpheliler ile 50'den fazla kişiyle ilgili yasal işlem başlatılırken çok  sayıda araca da cezai işlem uygulandı.

 Görevlendirilen personel tarafından uygulamaya katılan kişilere,  yapılan faaliyetlerin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik  müşterek faaliyet olduğu anlatıldı ve bu kişiler bayramları kutlanarak uğurlandı. Uygulamaya katılan vatandaşlar, genel olarak, İstanbul İl Jandarma  Komutanlığına ve faaliyetlerine yönelik duydukları memnuniyetlerini dile  getirerek, İstanbul İl Jandarma Komutanlığını her zaman yanlarında  hissettiklerini ifade ettiler.   İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, sorumluluk bölgesindeki  vatandaşların huzuru ve güvenliğini sağlamak maksadıyla çalışmaları 24 saat  aralıksız devam ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x