KORKUNÇ ŞÜPHE !

KORKUNÇ ŞÜPHE !

10 Kasım 2016 - 10:39

Kırklareli’nde 2 yaşındaki Sedef Ö. kalbi durmuş olarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen minik kızın 18 günlük kardeşinin geçen yıl öldüğü ortaya çıkınca, savcılık anne ve baba hakkında ‘taksirle öldürme’ suçlamasıyla soruşturma başlattı.

Habertürk gazetesinin haberine göre, Kırklareli'nde 2 yaşındaki bebeklerini sabaha karşı acil servise kaldıran aile, ‘şüpheli’ oldu. İddiaya göre salı gecesi saat 04.30 sıralarında sobaya odun atmak için kalkan Gözde Ö., üzerini örtmek için yanına gittiği 2 yaşındaki kızı Sedef’in dudaklarının morardığını fark etti. Hemen ambulans çağırıp kızını hastaneye götürdü. Acil servise kaldırılan minik kızın duran kalbi, doktorların müdahalesiyle çalıştırıldı. Hayata geri döndürülen minik Sedef ambulansla Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan minik kız yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Hastane kayıtlarından geçen yıl, minik Sedef’in 18 günlük kardeşi Salih’in hayatını kaybettiği belirlenince olayın seyri değişti. Nöbetçi savcının talimatıyla anne ve baba hakkında ‘taksirle öldürme’ suçundan soruşturma başlatıldı. Polis, ölen Salih ile yaşam savaşı veren Sedef’in dosyalarını incelemeye aldı. Hâlâ hastanedeki çocuklarının başında bekleyen çiftin ifadesi henüz alınamadı.

‘CİĞERİNE SÜT KAÇTIĞI SÖYLENDİ’

Kızı rahatsızlandığında evde olmadığını belirten baba Sabri Ö., soruşturmadan da haberinin olmadığını söyledi. “Gece vardiyasında çalıştığım için o saatte fabrikadaydım” diyen Sabri Ö., şöyle devam etti: “Kızım yoğun bakımda. Beyin kanaması geçirdiği söylendi. Doktorlar ‘Genetik olabilir’ diyor. Eşimin babası ve halasının oğlu da beyin kanaması geçirmiş. İşe giderken gayet sağlıklıydı. ‘Hayırlı işler baba’ deyip öptü. Geçen yıl da 18 günlük oğlum Salih aniden rahatsızlanıp öldü. Doktorlar ciğerlerine kaçan süt nedeniyle öldüğünü söyledi. Şimdi de Sedef için ‘Her şeye hazırlıklı olun’ diyorlar....”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x