İKİ YÜZLÜSÜNÜZ

İKİ YÜZLÜSÜNÜZ

08 Kasım 2016 - 08:23

İKİ YÜZLÜSÜNÜZ

Bu değişiklikten sonra HDP’li milletvekilleri hakkında değişik il ve ilçe savcılıklarında yürütülen soruşturmalarıyla ilgili olarak aynı gece, bir gece yarısı operasyonuyla, önce göz altına alınmaları ve sonrasında tutuklanmaları tepkilere neden oldu.

Tutuklanma gerekçeleri terör örgütü propagandası yapmak, destek olmak gibi suçlamalar.

HDP ilk günden beri terör örgütüne destek oluyordu, devletin savcısı bunu yeni mi fark etti.

HDP’li milletvekilleri terör örgütüne ne kadar yardımcı olduysa, propagandasını yaptıysa, iktidar olarak siz de o kadar yaptınız.

“Valilere operasyon yapmayın dedik” diyen, “PKK iki yıl boyunca yığınak yaptı” diyen, örgütün yasa dışı faaliyetlerini kast ederek “Her şeyden haberimiz vardı” diyenler kimlerdi?

Oslo görüşmeleri kimin talimatıyla gerçekleştirildi? İmralı’ya heyetler gidip oradan alınan talimatların Kandile götürülmesine kim göz yumdu?

“Türkiye’de güzel şeyler oluyor” diyerek, Habur kepazeliğine göz yumanlar kimlerdi.

Sizler değil miydiniz?

Dolmabahçe mutabakatı kimler arasında gerçekleştirildi? Bugün terör örgütü propagandası yapmak, ona yardım etmekle suçlanan HDP’liler ile gerçekleştirilmedi mi?

Bülent Arınç başbakan yardımcısı iken “Her şeyden haberimiz vardı” dediğine göre, belediye araçları ile hendekler kazıldığını, mayınlar, el yapımı patlayıcılar yerleştirildiğini de biliyordunuz, neden göz yumdunuz.

Bu terör örgütüne yardım olmuyor mu?

Bakın gazete arşivlerine, Abdullah Öcalan denen katili, “büyük lider” diye topluma sunan sizin milletvekilleriniz değil miydi?

Bütün dünyanın gözleri önünde katilin mesajını Diyarbakır Meydanında halka okunması sizin bilginiz ve teşvikiniz ile olmadı mı? Bütün bunlar terör örgütü propagandası değil miydi?

Bir terör örgütünün propagandası nasıl yapılır?

Dünya da tek bir demokratik ülke gösterebilir misiniz, terör örgütü liderlerine devlet yetkilileri tarafından methiyeler düzüldüğünü.

Yoktur böyle bir şey, olamaz, bunu yapan devlet yetkilisi o koltukta bir dakika bile oturamaz.

Teröre yardım, yataklık, propagandasını yapmak suç ise siz de suçlusunuz.

Şimdi tutuklattığınız HDP milletvekilleri ile sizlerin ve sizin milletvekillerinizin yaptıkları arasında ne fark var.

Terör örgütüne silah götürürken yakalanan milletvekilinin davranışı ile “Valilere operasyon yapmayın dedik” diyen, “PKK iki yıl boyunca yığınak yaptı” diyen, örgütün yasa dışı faaliyetlerini kast ederek “Her şeyden haberimiz vardı” diyenler arasında ne fark var.

Bu davranışlarınızla terör örgütüne sadece yardım etmemiş propagandasını yapmamış, hatta onu uluslararası hukukun süjesi haline getirdiniz.

FETO ile PKK’nın hiçbir farkı yoktur dediğinize göre, siz FETÖ’ ye de aynı PKK’ya yaptığınız gibi yardım yataklık ettiniz, devletin bütün kurumlarına sızmasına izin verdiniz.

Dış temsilciliklere emirler vermediniz mi? FETÖ okulları yetkililerinin protokole alınması ve onlara her türlü yardımın yapılması konusunda?

FETÖ organisazyonu olan “Türkçe Olimpiyatlarına” Bakanlarınız katılıp, çete reisi Fethullah Gülen’e methiyeler düzüp, saygılarını sunmadılar mı?

Bütün bu saydıklarımız terör örgütüne yardım etmek, propagandasını yapmak olmuyor mu?

Her iki terör örgütüne yardım ettikten, onların propagandalarını yaptıktan sonra, sütten çıkmış ak kaşıkmışçasına şimdi bunlara terör örgütüdür demek, iki yüzlülüktür.

Bu yüzden dünya size inanmıyor.

Yeteneksiz, yetersiz, ufkun ötesini göremeyen bir muhalefet de buldunuz, istediğiniz gibi oynuyorsunuz.

Onların sayesinde Yılmaz Özdil’in değişiyle beş yüz yıl iktidarda da kalırsınız.

Ama bu böyle gitmez, gitmemeli ve gitmeyecekte.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x