AK PARTİLİ SIRA DIŞI BAŞKAN!

AK PARTİLİ SIRA DIŞI BAŞKAN!

AK PARTİLİ SIRA DIŞI BAŞKAN!

22 Mayıs 2017 - 10:57

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, siyasi kimliğinin yanı sıra sosyal yaşantısıyla da dikkat çekiyor. 5 yıldır profesyonel olarak yamaç paraşütüyle atlayış yapan İkinci, gençlere de spor yapmaları için destAK Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'nı 2 yıldır yürüten, 4 çocuk sahibi 42 yaşındaki Zafer İkinci'nin yamaç paraşütü sevgisi kıskandırıyor. Başkan İkinci, siyasi kimliğinin yanı sıra sosyal yaşantısıyla da ilgi çekiyor. Gençlik yıllarında uzun süre futbol oynayan sonraki yıllarda bireysel sporlara yönelen İkinci, bireysel sporların neredeyse tamamını denedi. Son olarak 5 yıl önce başladığı yamaç paraşütü sporunda profesyonel atlayış yapan İkinci, yaşantısıyla dikkat çekiyor. Gençleri spor yapmaları konusunda yönlendiren İkinci, sağlıklı yaşamaları noktasında destekte bulunuyor.ek oluyor.
"BİREYSEL SPORLAR DESTEKLENMELİ"

Yaptıklarıyla gençlere örnek olmaya çalıştığını belirten başkan İkinci, "Zaman zaman parti içerisindeki genç arkadaşları ve yönetim kurulu arkadaşları da uçurduğum oluyor. Bireysel sporlar bana daha sıcak geliyor. Bu geçmişimle alakalı. Daha önce futboldan dolayı birkaç kez ameliyat oldum. Futbol severlere de saygımız sonsuz ancak ben Türkiye'de bireysel sporların da desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Sadece yamaç paraşütü değil, kürek, atıcılık, okçuluk ve kayak gibi bu tür bireysel sporcularında desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Disiplinimi herkes bilir. Yaptığımız spor da da disipline uyan bir insanım. Gençlere bu anlamda iyi örnek olmaya çalışıyorum" dedi.

"GENÇLERE SPORLA YAKLAŞIYOR"

AK Parti'nin tüm spor dallarını desteklediğini ifade eden İkinci, "AK Parti'nin gençlerle arası iyidir. Her ne kadar genç seçmen 'AK Partiye oy vermiyor' gibi bir algı olsa da gençleri sanat ve sporla kazanabileceğimizi düşünüyorum. Benim sporla aram o yüzden iyi. Parti olarak bu tip sporları her zaman desteledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Yamaç paraşütü sporu ile ilgilenerek, camiaya bu şekilde güzel bir örnek olmak ve takdir edilmek gerçekten güzel bir duygu" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x