BUGÜN HAVA NASIL OLACAK ?

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK ?

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK ?

16 Nisan 2017 - 09:03

Referandum Günü Hava Nasıl Olacak? 16 Nisan Pazar Günü Hava Durumu
Türkiye 16 Nisan Pazar günü tarihi bir referanduma gidiyor. Peki pazar günü hava nasıl olacak? Bakanlık referandum günü Türkiye genelinde havanın nasıl olacağını açıkladı.Referandum günü, yani 16 Nisan Pazar günü hava durumunun nasıl olacağı merak konusu. Orman ve Su İşleri Bakanlığı, pazar günü Türkiye genelinde havanın nasıl olacağını açıkladı.
PAZAR GÜNÜ YURT GENELİ PARÇALI BULUTLU

Yapılan açıklamaya göre yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu; Trakya, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu, Güneydoğu Anadolu ile Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Antalya, Hatay, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin hafif olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiğini belirtti.
REFERANDUM GÜNÜ İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

İstanbul, İzmir ve Ankara'da beklenilen hava durumu tahmini ise şöyle:
"İstanbul parçalı çok bulutlu geçecek maksimum sıcaklık 21 derece, İzmir parçalı çok bulutlu geçecek maksimum sıcaklık 22 derece Ankara ise sabah saatlerinde az bulutlu öğle saatlerinde parçalı çok bulutlu lokal 13 -19 saatleri arası hafif sağanak yağışlı geçecek. maksimum sıcaklık ise 21 derece olacak"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x