YENİDEN EVLENMEK İÇİN BOŞANMAYI BEKLİYOR

YENİDEN EVLENMEK İÇİN BOŞANMAYI BEKLİYOR

05 Ekim 2016 - 14:47

GİZLİCE BOŞANDIKLARI İDDİA EDİLDİ

Dünyaca ünlü 42 yaşındaki top model Kate Moss ve The Kills grubunun solisti eşi Jamie Hince'in uzun zaman önce gözlerden uzak bir şekilde boşandıkları iddia ediliyor.
2015'İN TEMMUZ AYINDA AYRILDIKLARINI AÇIKLAMIŞTI

2011'in temmuz ayında aralarında Naomi Campbell, Bryan Ferry, Sadie Frost gibi pek çok ünlü ismin katıldığı görkemli bir törenle evlenen Moss ve Hince'in evliliği 4 yıl sürmüş, ikili 2015'in temmuz ayında ayrıldıklarını açıklamıştı.
SESSİZ SEDASIZ ANLAŞTILAR

Kate Moss ve James Hince'in uzun zaman önce boşanma işlemlerini tamamladıkları ve bunu basına yansıtmamak için aralarında sessiz sedasız anlaştıkları öne sürüldü.
SEVGİLİSİYLE EVLENECEK

Kate Moss yeniden evlenmek için boşanmayı bekliyor

 

 

The Sun, Moss'un boşanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından uzun zamandır birlikte olduğu 28 yaşındaki sevgilisi Nikolai von Bismarck ile evleneceğini yazdı.
EVLENME TEKLİFİ ETTİ

The Mirror'a konuşan bir başka kaynak ise, ikilinin Venedik'te geçirdikleri romantik tatil sırasında Bismarck'ın dizlerinin üstüne çökerek Moss'a evlenme teklif ettiğini ve çiftin evlenmek için Moss'un boşanmasını beklediklerini söyledi.
Geçtiğimiz haftalarda Kate Moss'un genç sevgilisini tekme tokat döverek evinden attığı haberleri de gündemi meşgul etmişti.

Kate Moss yeniden evlenmek için boşanmayı bekliyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x