Yıldırım’dan Avrupa’ya rest

Yıldırım'dan Avrupa'ya rest

Yıldırım'dan Avrupa'ya rest

15 Mart 2017 - 16:28

Başbakan Yıldırım'dan Avrupa'ya rest
Ardahan mitinginde konuşan Başbakan Yıldırım, "Türkiye 16 Nisan'da 'evet'le Avrupa'yı inletecek" dedi.

Ardaha mitinginde halka hitap eden Başbakan Yıldırım, Hollanda ile yaşanan siyasi krize ilişkin "Ya bu Türkiye ne kadar büyük bir memleket. Avrupa'nın siyaseti de artık Türkiye'den belirleniyor. Bilsinler ki Türkiye'nin istikametini Ardahan belirler. Bunun cevabı 16 Nisan'da. Türkiye 'evet'le Avrupa'yı inletecek. Bilsinler ki bunlar bizi kutlu yolculuğumuzdan döndüremezler." ifadelerini kullandı.

İşte o konuşmadan satır başları
16 Nisan'da herkes susacak, millet konuşacak. Vereceğiniz her 'evet' Türkiye'yi daha da ileri taşıyacak.Türkiye artık farklı bir ülke, yüzünü büyümeye ve kalkınmaya çevirmiştir. Türkiye'de eğitimde fırsat eşitliği sağlandı. Türkiye'nin her bir yerinde ders kitaplarını ücretsiz dağıtıyoruz.Vatandaşımız artık hastane kapısından dönmüyor. Sosyal güvencesi olmayana da devletimiz sahip çıkıyor.Şehirlerimizi, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak tesislerle yatırımlarla adeta yeni baştan yapıyoruz

DERDİN DEVASI BİZİZ
Biz hizmet üretiriz, eser üretiriz. Derdin devası biziz. Birileri de sadece laf üretir, dedikodu üretir, yalan yanlış bilgilerle kafaları ütüler. O yüzden laf üstüne laf koyan değil, taş üstüne taş koyan bir iktidar olduk.

BİR BELEDİYEYE BİLE SAHİP ÇIKAMADILAR, ÜLKENİN GELECEĞİNE Mİ KARAR VERECEKLER?
Hizmetleri engellemek için ellerinden geleni yaptılar, yapmaya da devam ediyorlar. Bunlar ne zaman iktidara ortak olsa ülke bir ekonomik kriz yaşamış.Türkiye bunların döneminde meteliğe kurşun attı. Şimdi de milletin kutlu yürüyüşünü engellemek için hayır diye yollara düştüler. Hayırdan hayır gelmez. Bunlar bir belediyeye bile sahip çıkamadılar, ülkenin geleceğine mi karar verecekler? leyleğin ömrü laklakla geçer. 16 Nisan'da millet yetkiyi ele alacak

"AVRUPA'NIN SİYASETİ DE ARTIK TÜRKİYE'DEN BELİRLENİYOR"
Yıldırım, "Bu millet oynanmak istenen kirli oyunu görüyor ve biliyor. Bunun cevabı 16 Nisan'da. Türkiye, 'evet'le Avrupa'yı inletecek." dedi.

Başbakan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Almanya, Hollanda yöneticilerini buradan kınıyorum. Esasında Almanya olsun Hollanda olsun nüfusun çoğu, orada yaşayanların büyük bir kesimi Türkiye'ye karşı düşman değil, Türkiye'nin dostu ama yöneticiler, seçim olacak, fazla oy almak için oturuyorlar, yatıyorlar, kalkıyorlar Türkiye. Türkiye olmayınca işleri rast gitmiyor. Bu Türkiye ne kadar büyük bir memleketmiş, Avrupa'nın siyaseti de artık Türkiye'den belirleniyor. Bilsinler ki bunlar bizi kutlu yolculuğumuzdan döndüremezler."

"TERÖR BELASINI DA MEMLEKETİMİZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞÜRECEĞİZ"
Binali Yıldırım "Türkiye'nin vaktini, insanımızın enerjisini boşa tüketen bu terör belasını da memleketimizin gündeminden düşüreceğiz. Millet olarak mutlu, kalkınmış bir Türkiye için birlikte çalışacağız. Birlik içinde, beraberlik içinde, tek yürek halinde yürümeye devam edeceğiz ve bütün hayalleri tek tek gerçeğe dönüştüreceğiz." diye konuştu.

 

Başbakan Yıldırım , Ardahan.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x