CUMHURBAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !

CUMHURBAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !

CUMHURBAŞKANINDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA !

14 Mart 2017 - 14:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da 14 Mart Tıp Bayramı programında konuşuyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da 14 Mart Tıp Bayramı programında konuşuyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Tıp Bayramı programında konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları:
Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı tebrik ediyorum. Kutsal bir göreviniz var. 'Çaresiz bir derde düştüm doktor bana bir çare' diye türkülerin mesajını en iyi sizin anladığınızı biliyorum. Gerçekten de insanın kendini en çok çaresiz hissettiği o anda imdada ilk kez sizler yetişiyorsunuz. Rabbimizin Şafi ismine, Rahman ismine her an sizler şahitlik ediyorsunuz.

Değerli kardeşlerim, 14 Mart her ne kadar tıp camiamızın gurur günü olsa da temsil ettiği değerler tüm milletimize hitap etmektedir. 14 Mart bu ülkenin okumuş gençliğinin bir iftihar beratıdır.

Şimdi birileri hala 18,19,20,21,23,24 yaşındaki gençlerin parlamentoya girmesini tartışıyor ya. Biz bu gençlerimizle iftihar ediyoruz. Bunlar girmeyecek de kim girecek?

Bu bakımdan 14 Mart, bizim tarihimize 2 kritik hadise ile güç katıyor. Birincisi 14 Mart 1827 yılında, Tıphane-i Amire ve Cerrahi Amire açılmıştır. İstanbul'un işgal edilmesini kabul etmeyen hekimler okulun iki kulesinin arasına bayrak asmıştır.

HOLLANDA'YI SREBRENİTSA'DAN TANIRIZ
Savaşın bile bir ahlakı vardır.... Hollandalı gibi olursan o başka tabi...Çünkü biz Hollanda'yı Srebrenitsa'dan tanıyoruz. Biz bunların cibiliyetinin nasıl bozuk olduğunu iyi biliriz. Bu milletin anlı aktır, ama onların tarihi kapkaradır.

Kendi silah arkadaşlarını da kalleşçe katleden bir caniden ne bekliyorsunuz. Hainin ne insanlığı olur ne de arkadaşlığı. Aklını hoca kılıklı bir şarlatana zimmetlemiş birinin ne ahlakı kalır ne namusu. O insanlara şah damarından daha yakınmış. Kardeşim bu şirktir. Bize şah damarından yakın olan Allah'tır. Böyle bir iddiada bulunmak şirk koşmaktır. Rabbimiz, "Ben size şah damarından daha yakınım" diye buyuruyor. Bir terör örgütüne militan olmayı bu millete asker olmaya tercih eden... Bir insanda Allah korkusu yoksa onun yerini başka şeyler doldurmuşsa, düşmanın bile yapamayacağı katliamları işletmekten geri durmazlar.

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x