YGS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR?

YGS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR?

YGS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR?

27 Mart 2017 - 11:25

YGS sonuçları, 12 Mart Pazar günü sınava giren binlerce üniversite adayı tarafından merak ve heyecanla bekleniyor. Peki YGS sonuçları ne zaman açıklanıyor? YGS sonuçları saat kaçta açıklanacak?

YGS SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANIYOR?

Binlerce üniversite adayının katılım sağladığı, üniversiteye girişin ilk aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS), 12 Mart Pazar günü gerçekleştirilmiş ve binlerce aday üniversite için zorlu sorular karşısında ter dökmüştü. Habertürk'ün ÖSYM'den aldığı resmi bilgiye göre, 2017 YGS sonuçları yarın açıklanacak. YGS sonuçları saat kaçta açıklanacak diye merak eden adaylar için resmi bir bilgi gelmese de tahminlere göre öğle saatlerinde sınav sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

09:45 KURALI TARTIŞMA YARATMIŞTI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından bu yıl ilk defa gerçekleştirilen 09:45 saat kuralına göre sınava girecek adayların en geç 09:45 saatinde sınav salonunda olması gerekiyordu. ÖSYM, hem internet sitesinden, hem sosyal medya platformlarından hem de adayların sınav giriş belgesi çıkardığı platformdan sık sık adaylara uyarı yapmıştı.

Ancak sınav günü bazı adaylar birkaç dakika ile sınava geç kalmış ve sosyal medya sitelerinde bu kurala karşı tepkiler toplanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x