PAMELA, WORLD RUN’I ÇOŞTURDU…

PAMELA, WORLD RUN’I ÇOŞTURDU…

PAMELA, WORLD RUN’I ÇOŞTURDU…

08 Mayıs 2017 - 15:04 - Güncelleme: 08 Mayıs 2017 - 15:33

PAMELA, WORLD RUN’I ÇOŞTURDU…

 

Pamela ve Ege Çubukcu "Wings for Life World Run için sahnede düet yaptı. Birbirinden farklı parçaları seslendiren ikili sahnede adeta coşku seli oluşturdu.

İzlenen Haber’e özel konuşan Pamela World Run için İzmirde olmaktan ve bu projeye destek vermekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Events Partners organizasyon firmasının sahibi ünlü organizatör Cihan Tükel, ünlü iletişim ve basın danışmanı Çağlar Tuncer’in de destek verdiği projede , Pamela, Cihan Tükel, Çağlar Tuncer ekibimize özel pozlar verdi.

 

"Wings for Life World Run"ın Türkiye ayağına İzmir ev sahipliği yaptı. İş sanat ve cemiyet hayatından bir çok kişinin destek verdiği koşuda birbirinden farklı etkinlikler yapıldı.

 

Red Bul ve Ford sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte Dj performansları, Sports İnternational dans gösterisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu konseri, Saint German Jazz Session müzik dinletisi, Cansu Jazz Blues Session dinletisi , H.I.I.T sports international Team Warm Up Kalbimizin Ritmi İşitme Engelliler dans ekibi gösterisi ve  Grup Baskın konser performanslarıyla projeye renk kattı.

Haber - Fotoğraflar : Hilal KAYIŞŞAHİN / Firdevs  DUYMAZ

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x