İZMİR ESNAFINA ÜCRETSİZ YAZAR KASA

İZMİR ESNAFINA ÜCRETSİZ YAZAR KASA

İZMİR ESNAFINA ÜCRETSİZ YAZAR KASA

25 Mayıs 2017 - 11:22

1 Ocak 2018 tarihinden itibaren eski tip yazar kasa ve pos makinelerinin hurdaya ayrılması sebebiyle, TESKOMB ve Halkbank işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında esnafa yeni yeni nesil yazar kasaların ücretsiz dağıtılmasına ilişkin İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet...
1 Ocak 2018 tarihinden itibaren eski tip yazar kasa ve pos makinelerinin hurdaya ayrılması sebebiyle, TESKOMB ve Halkbank işbirliğiyle başlatılan kampanya kapsamında esnafa yeni yeni nesil yazar kasaların ücretsiz dağıtılmasına ilişkin İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğine başvuru süreci başladı.

3100 Sayılı Katma Değer Vergisi Mükelleflerinin Ödeme Kaydedici Cihazları Kullanmaları Mecburiyeti Hakkında Kanun'un, 69 ve 70 no'lu genel tebliği kapsamında 2014 yılı cirosu 150 bin TL'den az olan mükellefler için zorunlu olması sebebiyle, 16. Bölge (İzmir) Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği'nde, Birliğe bağlı 49 kooperatifin başkan ve personellerinin katılımı ile bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri (TESKOMB) Genel başkan Vekili ve 16. Bölge Birliği Başkanı Salahaddin Hünü, TESKOMB'dan Uğur Yıldırım, İnfoteks Teknoloji Genel Müdür Mustafa Yavuz ve kurumsal marka direktörü Kübra Toros, Vera Delta Genel Müdürü Abdullah Sancak ve çok sayıda esnaf temsilcisi katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x