KAHREDEN DETAYLAR! GENÇ KIZ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANMIŞ

KAHREDEN DETAYLAR! GENÇ KIZ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANMIŞ

KAHREDEN DETAYLAR! GENÇ KIZ TIP FAKÜLTESİNİ KAZANMIŞ

20 Ağustos 2017 - 16:07

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, önceki gün meydana  gelen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişinin, Şanlıurfa'nın  Birecik ilçesindeki yakınlarının nişan törenine katılmak için yola çıktıkları  öğrenildi.
Kazada yaşamını yitiren Mehmet (43), Tuncay (22) , Kenan (12), Fatma  (38) ve Aysel Çelik'in (19) cenazelerinin Birecik ilçesine bağlı Bozdere  Mahallesi'nde toprağa verilmesinin ardından, yakınları evde taziyeleri kabul  ediyor.

Mehmet Çelik'in kardeşi Doğan Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyiyle Gaziantep'te inşaatlarda çalıştıklarını söyledi.

Ağabeyinin, yeğenlerinin Birecik'teki nişan törenine katılmak için  ailesiyle yola çıktığını belirten Çelik, "Kardeşimin kızı nişanlanacaktı.  Birecik'e giderken kaza yaptılar. 9 kişilik aileden 5'i hayatını kaybetti. İkiz  olan çocuklar yurt dışında yaşıyor. Tam bir facia yaşadık. Bu acıya katlanmak çok  zor. Yeğenlerimden ikisi halen ağır yaralı olarak  hastanede yatıyor. İnşallah  Allah onları bize bağışlar." diye konuştu.
Kızını okutabilmek için kredi çekmiş

Mahalle muhtarı Basri Seçme de kazayı ilçe merkezine giderken  öğrendiğini belirtti.

Ailenin maddi durumunun iyi olmadığını vurgulayan Seçme, "Hayatını  kaybeden kızımız  Aysel Çelik bu yıl tıp fakültesini kazanmıştı. Babası Mehmet,  Aysel'i okula gönderebilmek için bankadan 15 bin lira kredi çekti. Şu an yaralı  olan bir çocuğu da güreşte madalya sahibi. Başarılı ve zeki çocukları vardı.  Allah kalanlara şifa nasip etsin. Acımız büyük, bu konudan ihtiyaç sahibi olan  ailemize devlet büyüklerimizin destek olmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

Aile büyüğü de haberi alınca damdan düşerek yaşamını yitirdi

Öte yandan, aile büyüklerinden Ahmet Çelik'in (64) de acı haberi  almasının ardından evinin damından dengesini kaybederek düştüğü ve başını beton  zemine çarparak yaşamını yitirdiği öğrenildi.Gaziantep'in Nizip ilçesinde önceki gün meydana gelen trafik kazasında  5 kişi ölmüş, 3 kişi yaralanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x