CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MANİSA’DA!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MANİSA'DA!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MANİSA'DA!

03 Kasım 2017 - 15:51

Toplu açılış töreni için Manisa'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını Hatuniye Camisi'nde kıldı. Daha sonra ise valiliği ziyaret etti.
Çeşitli programlara katılmak üzere Manisa'ya gelen  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  helikopterle geldiği Manisa 19 Mayıs Stadyumu'ndan Cumhurbaşkanlığı otobüsüyle  Valilik önüne geçti.  Buradan yürüyerek cuma namazını kılacağı Hatuniye Camisi'ne geçen  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Ekonomi Bakanı Nihat  Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ak Parti Genel Başkan  Yardımcısı Hamza Dağ, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa  milletvekilleri, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye  Başkanı Cengiz Ergün de eşlik etti. Cuma namazını burada kılan Erdoğan, cami çıkışında sevgi gösterisinde  bulunan vatandaşları selamladı, kısa süre sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Manisa Valiliğine geçti.
VALLİĞİ ZİYARET ETTİ

 Erdoğan'ı Valilik önünde Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer  karşıladı. Tören mangasını selamlayan Erdoğan, bu sırada kendisine sevgi  gösterisinde bulunan vatandaşları toplu açılış töreninin yapılacağı alana davet  etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyaret, yaklaşık 15 dakika sürdü. Erdoğan daha sonra toplu açılış törenine katıldı. 

  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x