MEHMET TOPAL’IN CEZALI DURUMA DÜŞMESİ, FENERBAHÇE’Yİ ZORA...

MEHMET TOPAL'IN CEZALI DURUMA DÜŞMESİ, FENERBAHÇE'Yİ ZORA SOKTU!

07 Kasım 2016 - 08:56

Derbi öncesi Mehmet Topal'ın cezalı duruma düşmesi yerine kimin oynayacağı sorusuna sebep oldu. Galatasaray karşısında Roman Neustadter'in oynaması yüksek ihtimal görünüyor.
Mehmet Topal'ın Cezalı Duruma Düşmesi, Fenerbahçe'yi Zora Soktu23 dakika önce
Derbi öncesi Mehmet Topal'ın cezalı duruma düşmesi yerine kimin oynayacağı sorusuna sebep oldu. Galatasaray karşısında Roman Neustadter'in oynaması yüksek ihtimal görünüyor.

Fenerbahçe, dün akşam Akhisar deplasmanında çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı. Ancak Galatasaray derbisi öncesi takımın kilit isimlerinden Mehmet Topal'ı kaybetti. Tecrübeli orta sahanın yerine kimin oynayacağı sorusu ise şimdiden sorulmaya başlandı.

TAKIMI YALNIZ BIRAKACAK

Akhisar karşısına ceza sınırında çıkan tecrübeli futbolcu, 31. dakikada Mervan'a ceza sahasında yaptığı hareketle penaltıya sebebiyet verdi. Hakem Halil Umut Meler, bu hareketinden dolayı Mehmet Topal'a sarı kart gösterdi. Yıldız oyuncu bu kartla birlikte cezalı duruma düştüğü için milli aradan sonra Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakacak.

Peki tecrübeli oyuncunun yerine kim oynayacak? İşte seçenekler ve oynama şansları:

%60 ROMAN NEUSTADTER

Rus futbolcu, Mehmet Topal'ın boşluğunu dolduracak en uygun isim gibi görünüyor. Neustadter stoper olarak transfer edilse de kariyerinin büyük bölümünde defansif orta saha pozisyonunda görev yaptı.

%25 ALPER POTUK

Eskişehir'de ön libero oynayan Alper Potuk, Fenerbahçe'ye geldikten sonra daha çok orta sahanın hücum bölgelerinde değerlendirildi. Hızı ve enerjik yapısıyla dikkat çeken Alper, ikinci alternatif.

%10 SALİH UÇAN

Advocaat, Salih Uçan'a zamanı geldiğinde şans vereceğini söylemişti. İdmanlarda sıkı bir şekilde çalışsa da genç futbolcuya beklediği şansın Galatasaray derbisinde gelme ihtimali pek yüksek görünmüyor.

%5 OZAN TUFAN

Genç yıldız 9 Ekim'deki İzlanda maçında sakatlanmıştı. 1 aydır takımdan uzak kalan Ozan'ın, milli arada çalışmalara başlama ihtimali var. Ancak Advocaat'ın, döner dönmez onu riske atması beklenmiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x