Londra’daki saldırının kurbanlarından biri Kıbrıs Türkü

Londra'daki saldırının kurbanlarından biri Kıbrıs Türkü

Londra'daki saldırının kurbanlarından biri Kıbrıs Türkü

23 Mart 2017 - 21:30

İngiltere'nin başkenti Londra'da dün gerçekleşen terör saldırısının kurbanlarından biri, London College'ta öğretmenlik yapan Kıbrıs asıllı Aysha Frade... 43 yaşındaki iki çocuk annesi Frade, İngiltere doğumlu ancak babası Kıbrıslı... Reuters haber ajansının dün geçtiği görüntülerde Aysha Frade bir otobüsün altında yerde hareketsiz bir şekilde yatıyordu.
İngiltere’nin başkenti Londra’da dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birinin Kıbrıs Türk kökenli Aysha Frade olduğu iddia ediliyor.

Annesi İspanyol babası ise Kıbrıslı Türk olan 43 yaşındaki Aysha Frade 8 ve 11 yaşlarında iki kız çocuk annesi... DLD College London’da İspanyolca öğretmenliği yapan İngiltere doğumlu  Frade’in Portekiz asıllı İngiliz vatandaşı John Frade ile evli...

Ailesi ve sevenlerinin büyük şok yaşadığı saldırı sonrası, Aysha Frade’in Facebook hesabı, anı sayfasına dönüştürüldü.

DEHŞETE DÜŞÜREN GÖRÜNTÜDEKİ KADIN AYSHA FRADE

İddialara göre Reuters haber ajansının dün geçtiği görüntülerde bir otobüsün altında hareketsiz şekilde yatan kadının Aysha Frade olduğu belirtiliyor. Saldırıda şu ana kadar  4 kişi hayatını kaybetti, yaralılar arasında 7 kişinin durumunun ağır olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x