Ödemiş’te 18 Mart Şehitler Günü

Ödemiş'te 18 Mart Şehitler Günü

Ödemiş'te 18 Mart Şehitler Günü

18 Mart 2017 - 15:40

18 Mart Şehitler Günü anma programına katılan Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, “Vatanı için canını veren şehitlerimizin yaşadıklarını gelecek nesillere aktarmak ve hafızalarda canlı tutmamız gerekiyor” dedi.
 
Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünde resmi programlara katılan Başkan Mahmut Badem, yaptığı açıklamada; “Çanakkale Zaferi, bağımsızlığı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Milletimizin zamanın en güçlü ve donanımlı ordularına karşı vatan sevgisi, dayanışma ve inançla vermiş oldukları büyük mücadeleler olan Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Zaferi’nde yaşananların gelecek nesillere aktarılması ve hafızalarda canlı kalmasını sağlamak gerekiyor. Aynı sıkıntıların bir daha yaşanmaması için gençlerimizin Çanakkale’ye gitmesi, oradaki insanların
kendilerinden sonra yaralı düşman askerine bir bardak su vermesi, ona yardım ettiğin hatırlaması gerekiyor.  15 Temmuz’da yaşanan facialarının bir daha yaşanmaması için gençlerimize tarihimizi en iyi şekilde aktarmamız gerekiyor.
Çanakkale Zaferi’mizin yıl dönümünde  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x