ÜNLÜ GÜZEL TAKİPÇİLERİNİ KORKUTTU!

ÜNLÜ GÜZEL TAKİPÇİLERİNİ KORKUTTU!

ÜNLÜ GÜZEL TAKİPÇİLERİNİ KORKUTTU!

07 Mart 2017 - 16:13

2015 yılında ikizlerini kucağına alan Derin Mermerci, son 2 yılda hızla kilo kaybetti. Bir deri bir kemik kalan ünlü isim , takipçilerini korkuttu. Basına yansıyan haberler ve yapılan yorumlara daha fazla dayanamayan Mermerci, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

2013 yılında Cem Aydın ile evlenen ve Temmuz 2015'te ikiz kızları Lal ve Mila'yı dünyaya getiren Derin Mermerci, son iki yılda hızlı bir şekilde zayıflamaya başladı. Takipçilerinin art arda gelen olumsuz yorumları ve basına yansıyan anoreksiya haberleri sosyetik ismi açıklama yapmaya zorladı. Mermerci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sağlıklı olduğunu söyledi.

"KİLO FARKIM 3 KG"

Derin Mermerci’nin ‘zayıflık üzerine’ başlıklı yazısından bir kısım şöyle:
"1) Korkmayın; anoreksik değilim.
2) Üzülmeyin; MS hastası da değilim.

Çok şükür elimden geldiğince doğru beslenmeye dikkat eden bir insanım. Zayıf olmak ayrı. Anoreksik olmak çok çok ayrı bir durum. Doğum öncesi ve sonrası kilo farkım 3 kg. İkiz çocuk annesi olmak kolay değil; ikiye bölünüyorsunuz.

"ZAYIFLIĞIM GENETİK YAPIMDAN"

Bu süreçte ne zaman vakit bulursanız; yaşamak için yemek yiyen, uyku düzeni farklı bir sisteme geçen, beden yorulsa da kafada bir sürü soru yahut endişe olduğu için, kısacası evladını en iyi şekilde en doğru ortamda büyümesini hayal eden her annenin geçtiği süreçten geçildiği için; bir bakıyorsunuz ki eskiye göre azalan o birkaç kilo, insanların gözünde seni sağlığı bozulmuş bir insan yapmış.

Tekrar söylüyorum: Zayıflığım, genetik yapımdan, biraz fazla koşuşturmaktan, biraz da sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmiş olmamdan kaynaklanıyor." (Sözcü)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x