Bayraklı İlçe Örgütü Tek Adam Anayasası Konulu Toplantıda Bir...

Bayraklı İlçe Örgütü Tek Adam Anayasası Konulu Toplantıda Bir Araya Geldi

Bayraklı İlçe Örgütü Tek Adam Anayasası Konulu Toplantıda Bir Araya Geldi

22 Şubat 2017 - 17:49 - Güncelleme: 22 Şubat 2017 - 18:42

21.02.2017 Salı akşamı CHP Bayraklı İlçe Örgütü Referandumda nasıl  bir yol izleyeceğiz, alanlarda neler söyleyeceğiz, dayatılan Tek Adam Anayasası nedir? İçerikli geniş katılımlı bir toplantı organize etti.

İl Yöneticilerinin, İlçe Başkanı ve Yönetiminin, Kadın Kollarının, Gençlik Kollarının katılımının yanında Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın bizzat katılımı, sergilenen birliktelik ve ahenk dikkatimizi çekti.

Bunun yanında İlçe Yöneticilerinden edindiğimiz bilgi; toplantıya gönüllü vatandaşların da katıldığı yönündeydi. Kısaca Referanduma hazır, motive olmuş bir Bayraklı izlenimi edindik.

Darısı diğer ilçelerimizin başına..

İiçe Başkanı Cemalettin ALPER ve Belediye Başkanı Hasan KARABAĞ’ın konuşmasından sonra, 1 Kasım Seçimlerinde Milletvekili Adayı ve Parti Eğitmeni Sibel PARMAKSIZ;

TEK ADAM ANAYASASINI,

“DEĞİŞİKLİK YAPILAN MADDELER,

 YENİ ANAYASADA CUMHURBAŞKANI YETKİLERİ

 VE NEDEN “HAYIR” DİYORUZ?” başlıkları ile hazırladığı sunumu paylaştı.

İlgi büyüktü ve toplantı sonuna kadar yoğun katılım sürdü.

Toplantı sonrasında Parti Eğitmeni Sibel PARMAKSIZ’ a izlenim ve düşüncelerini sorduk.

“Toplantı salonuna ilk geldiğimde şaşırdım ve doğrusu biraz da tedirgin oldum. Çünkü salon çok büyüktü ve dolamayacağı endişesi duydum. Ancak toplantı saati endişemin yerini heyecan aldı. Zira ayakta kalan misafirler vardı.

Alan çalışmalarında neye HAYIR dediğimizi bilmek çok önemli. Bu sebeple Değiştirilmek istenen Anayasa maddelerini içeren bir sunum hazırladım. İzmir Barosunun 2 bin gönüllü ordusu oluşturma projesi için yaptığı toplantıda dağıttığı broşürden yararlanarak hazırlandım.

Toplantıda en çok dikkatimi çeken katılımcıların motivasyonu oldu. Uzun zamandır görmeyi özlediğimiz ve azaldığını düşündüğümüz inancın salonu dolduran insanların gözlerinde gördüm.

 

Bu motivasyon ve enerjiyi alanlara, sokaklara ve evlere taşımak gerekiyor. Bayraklı bunu yapmaya hazır izlenimini veriyor.

Bayraklı ilçe başkanı ve yönetimini tebrik ederim. Çalışmalarına hız kesmeden devam etme azminde oldukları çok açık. Ayrıca Belediye Başkanına ve il yöneticilerine toplantının sonuna kadar kaldıkları için teşekkür ederim. Böyle davranışlar konunun önemine vurgu yapıyor ve katılımcılara örnek oluyor.

Bütün ilçelerimizde yoğun çalışmaların yapıldığını biliyorum, duyuyorum. Genel olarak motivasyonumuzun yüksek olduğuna inanıyorum. Tüm ilçelerimize başarılar dilerim.

Benim bir Parti eğitmeni olarak tüm ilçelere özellikle söylemek istediğim; Parti Okulunun vereceği eğitimlere mutlaka katılım sağlamalarıdır. Önümüzdeki günlerde Sandık Güvenliğini de kapsayan eğitimler verilecek. Görev alacak olanların bu eğitime gelmeleri gerekiyor. “Biz aldık, biliyoruz” demeden, yeni uygulamaları da öğrenmek, bildiklerimizi hatırlamak, tazelemek çok önemli. Zira bıçak sırtında giden EVET – HAYIR dengesini HAYIR yönünde bozmak, özellikle HAYIR potansiyeli yüksek olan İZMİR’ de farkı açmak, TÜRKİYE geneli için hayati derecede önemli. “

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x