FLASH BELLEKTE Kİ FETÖ İLE PKK ORTAKLIĞI!

FLASH BELLEKTE Kİ FETÖ İLE PKK ORTAKLIĞI!

FLASH BELLEKTE Kİ FETÖ İLE PKK ORTAKLIĞI!

25 Şubat 2017 - 13:53

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklanan kişiye ait flash belleklerde müzik dosyaları arasına gizlenmiş FETÖ elebaşı Gülen'in ses dosyaları ile PKK'nın dağ kadrosuna ait görüntüler ele geçirildi. FETÖ/PDY ile PKK/KCK arasındaki gizli ortaklığa işaret eden dijital verilerde ele geçirilen ses kayıtlarındaki FETÖ elebaşı Gülen'in mesajları dikkati çekti
Uşak'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel  Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, tutuklanan kişiye  ait şifreli olduğu tespit edilen flash belleklerde, FETÖ elebaşı Fetullah  Gülen'in ses dosyaları ile PKK'nın dağ kadrosuna ait görüntüler ele geçirildi.

    Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturma  kapsamında, dört ay önce örgütün kriptolu mesajlaşma uygulaması "ByLock"u  kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan ve mahkeme tarafından "Terör örgütüne üye  olmak", "terör örgütüne finans sağlamak"  suçlamalarıyla tutuklanan D.T'nin iş  yerinde ve otomobilinde ele geçirilen 2 flash belleğin dijital incelemesi  tamamlandı.

    - Müzik dosyaları arasına gizlenmiş

    Şifreli olduğu tespit edilen dijital materyallerde, farklı  sanatçıların isimlerinin yazıldığı ses dosyaları bulundu. Ses dosyalarını  inceleyen polis, şarkı yerine FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ses dosyalarına  ulaştı.
 

    Çeşitli sanatçılara ait 26 şarkı dosyası bulunan materyallerde, terör  örgütü PKK'nın dağ kadrosuna ait görüntüler de bulundu.


    Ses dosyalarının isimlerinin her birine farklı şarkı ve sanatçı ismi  yazılarak, içeriklerinin gizlenmeye çalışıldığı, bu yöntemin örgütün gizleme  yollarından birinin olduğu kaydedildi.

    - PKK sempazidanlığı videosu
    Dijital materyaller arasında ele geçirilen terör örgütü PKK  mensuplarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri, örgütün dağ kadrosunda  bulunan teröristlerin görüntülerinin birleştirilerek arka fonda bir sanatçının  şarkısının çaldığını, bu şekilde terör örgütünün sempazidanlığının yapıldığını  belirledi.

    - FETÖ elebaşının mesajları
    İki terör örgütü arasındaki gizli ortaklığı gösteren dosyalarda ise  FETÖ elebaşı Gülen'in mesajları dikkati çekti.
    Gülen'in 23 Ekim 2015 tarihli bir ses dosyasında, "Eğer ben  kuvvetliysem, güçlüysem imkanlar elimde ise herkes bana biat etme  mecburiyetindedir" yönündeki ifadesi ile "Şimdiye kadar bu ülkede olan her  ihtilalden evvel ya bir ay kadar yatağa düşmüş veya bir ay kadar delirmiş  sokaklarda gezmişimdir. Hadise olmadan evvel nasıl çünkü ruhun zaman üstü bir  keyfiyeti vardır. Bu bana ait bir şey değil. Değişik inkılapları kendi düşünce  dünyası ile alakalı gören hemen herkes aynı ruh haletini yaşamıştır. Son hadise  münasebetiyle bile belki ben 20 gün 30 gün bir delilik yaşamışımdır. Şu anda da  üzerimde bir kısım deliliklerin emareleri var. Zaten siz dikkatle dinliyorsunuz.  Sözlerimdeki varyantlardan bunları anlayacaksınız."  şeklindeki konuşması yer  aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x