MHP’DEN 549 KİŞİ İSTİFA ETTİ!

MHP'DEN 549 KİŞİ İSTİFA ETTİ!

MHP'DEN 549 KİŞİ İSTİFA ETTİ!

29 Ağustos 2017 - 15:48

MHP Manisa İl Teşkilatının eski Başkanlarından Tamer Akkal,“Başbuğumuz ‘Ülkücülük MHP’de olur’ sözü maalesef bu şartlarda geçerliliğini yitirmiş ve Milliyetçi Hareket Partisi Başbuğumuzun partisi olmaktan çıkmıştır” dedi.

MHP Manisa Teşkilatından 549 kişi partilerinden istifa etti. Partililer eski MHP  İl Başkanlarından Tamer Akkal'ın Kentpark'taki işyerinde toplandı. Partiden daha önce istifa eden Tamer Akkal ile birlikte eski Milletvekili Mustafa Enöz, eski Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, eski Akhisar Belediye Başkan Adayı Mansur Onay, eski Gördes Belediye Başkanı İbrahim Emre, eski Turgutlu İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, eski Salihli İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, eski Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, eski Kırkağaç İlçe Başkanı Vedat Terdi, eski İl Ocak Başkanı Yıldırım Şekercioğlu, eski Merkez İlçe Başkanı Ömer Oral, eski Milletvekili Adayı Engin Kabadağ, Turgutlu eski Ocak Başkanı Ahmet Ertan ve MHP'nin çeşitli kademelerinde yer alan partililer yer aldı. 

MHP VARLIK MİSYONUN KAYBETTİ 

MHP Manisa İl Teşkilatının eski Başkanlarından Tamer Akkal, yeni başlangıçlara yelken açmak için bir araya geldiklerini kaydetti. Son iki yıldır parti içinde büyük mücadele verdiklerini söyleyen Mustafa Enöz ise şunları söyledi: 

  “Milliyetçi Hareket Partisinin bugün birkaç yıldır devam ettirdiği yanlış politikalar, ne yaptığını bilmeyen politikalarla Adalet ve Kalkınma Partisinin maalesef dümen suyuna girmiştir. Bugün MHP maalesef varlık sebebi olan misyonunu ve vizyonunu kaybetmiştir. Bu yönetim anlayışı bizi bir yere vardırmıyor, Türk milletini bir yere vardırmıyor ve Türk milletinin bizlere ihtiyacı var.”

İSTİFA ETMELERİ İYİ OLDU

MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, bugün MHP’den istifa eden 549 kişi hakkında açıklamada bulundu. Öztürk, istifaların parti adına bir kayıp olmadığını, aksine sevindirici bir haber olduğunu belirtti.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x