DİYET HAPI ÖLDÜRDÜ!

DİYET HAPI ÖLDÜRDÜ!

DİYET HAPI ÖLDÜRDÜ!

24 Haziran 2017 - 09:38

İnternet üzerinden satılan diyet hapları İngiltere’de bir can aldı. Yağ yakıcı hapları ve selülit önleyici kremleri kullanan Linda Baranowski, haftalar sonra öldü.

İngiltere’nin Hoddeston kentinde yaşayan dört çocuk annesi Linda Baranowski 50 yaş bunalımına girdi. Dış görünüşüne özen gösteren, düzenli spor salonuna giden Baranowski, internetten yağ yakıcı haplar ve selülit önleyici krem alıp kullandı. Birkaç hafta sonra mide ağrısı çekmeye başlayan kadının cildi morarmaya ve dökülmeye başladı. İncebağırsağı yırtıldığı anlaşılan kadın, yaşam destek ünitesine bağlandı. 5 haftalık ölüm-kalım savaşının ardından Baranowski hayatını kaybetti.

Polis, Baranowski’nin hap ve kremi satın aldığı Kay Mavrides’i sorguya çekti. Mavrides, söz konusu ürünleri Facebook üzerinden sattığını, kendisinin de bunları başka birinden eBay’dan aldığını söyledi.

ADLİ TIP RAPORU

Adli tabip Geoffrey Sullivan, Baranowski’nin ölümünün vücudun söz konusu ürünlere iltihap yapan bir reaksiyon vermesinden kaynaklanmış gibi göründüğünü açıkladı. Linda Baranowski’nin eşi Mark, “Bu şeylerin çevresindeki sular çok bulanık. Düzenleme gerekiyor” diye tepki gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x