İSTANBULLU GELİN 8. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 8. BÖLÜM FRAGMANI

YENİ BÖLÜMDE HEYECAN DORUKTA!

21 Nisan 2017 - 19:50

İstanbullu Gelin 8. bölüm fragmanında Esma ailesini korumak için mecburi olarak her şeyi kontrol altına alma hissiyatına girmiştir. Adem için ortaya çıkan fırsat ortamı, İstanbullu Gelin 8. yeni bölüm fragmanında Faruk ve Fikret'in aralarının bozulmasıyla ortaya çıkacaktır. Begüm ise her zaman olduğu gibi harekete geçmekte gecikmeyecektir. İşte, İstanbullu Gelin 8. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

İstanbullu Gelin yayınlanan 8. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiler. İşte, İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Adem’in Faruk’a oynadığı oyun herkesi etkiler. Süreyya ve Faruk aşkı da bu durum karşısında sınanmaktadır. Unutmaya çalıştığı geçmişiyle bir kez daha yüzleşmek zorunda kalan Senem, Süreyya’nın sırrını öğrenmemesi için mücadele ederken kendini daha büyük bir tehdidin içinde bulur. 

Fikret’in İpek için almak istediği ev ailede tepkiye yol açar. Faruk ve Fikret’in gitgide aralarının açılması ise Adem için fırsata dönüşmektedir. Boranlar’da fırtınalar koparken Esma kendi yöntemiyle ailesi için her şeyi kontrol altına almaya çalışmaktadır. Begüm için ise artık hareket zamanıdır.
SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Süreyya’nın kendinden emin konuşması sonrası yere düşüp bayılan Esma hastaneye kaldırılır. Boran erkekleri annelerinin ilk defa yıkıldığını görmüştür. Süreyya ile yaşanan gerginliği bilmeyen Faruk bu hastalığın altındaki sebebi merak etmektedir. Süreyya kendisini suçlayıp vicdan azabı yaşarken Esma asla kaybeden taraf olmayacağını gösteren bir oyun içerisindedir. 

Fikret ile İpek’in arasında yaşanan tatsız olay ikisinin de farklı adımlar atmasına neden olur. İpek artık annesinin de verdiği destek ile Boran konağında varlığını hissettirmeye başlayacaktır. Murat etkisinden çıkmadığı Zeynep ile yakınlaşmaya çalışırken hoşlanmayacağı bir manzara ile karşılaşır. Öfkesinin dindireceği yer ise yine Bade’nin kolları olacaktır.

Adem’e hiç güvenmeyen Faruk kaldırdığı her taşın altından onun çıktığını gördükçe delirir. Adem’in ise Faruk’u köşeye sıkıştıracak bir planı vardır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x