ANDREA RONOCCHİA’DAN GALATASARAY İTİRAFI

ANDREA RONOCCHİA’DAN GALATASARAY İTİRAFI

ANDREA RONOCCHİA’DAN GALATASARAY İTİRAFI

02 Mayıs 2017 - 13:33 - Güncelleme: 02 Mayıs 2017 - 13:41

İtalyan futbolcudan Galatasaray transferi itirafı!
 
İngiltere Premier Lig takımlarından Hull City'de oynayan İtalyan savunma oyuncusu Andrea Ranocchia, Mancini döneminde Galatasaray'a çok yakın olduğunu ve bu yüzden Juventus'tan gelen teklifi reddettiğini açıkladı.
 
Andrea Ranocchia'dan Galatasaray itirafı! Bonservisi İtalya Serie A takımlarından Inter'de bulunan ve devre arası transfer döneminde kiralık olarak Premier Lig ekibi Hull City'e transfer olan Andrea Ranocchia, Galatasaray hakkında flaş ifadeler kullandı.
 
İtalya basınına konuşan 29 yaşındaki futbolcu, Roberto Mancini döneminde Galatasaray'dan teklif aldığını belirtirken ''Mancini zamanında Galatasaray'a bir adım kadar uzaklıktaydım. Bu yüzden Conte yönetimindeki Juventus'tan gelen teklifi reddetmiştim'' dedi.
 
''ZAMAN HER ŞEYİ GÖSTERECEK''
 
Inter'den Hull City'e kiralanan Andrea Ranocchia, İngiltere'de geçirdiği günleri ise ''Benim için çok iyi bir İngiltere tecrübesi oluyor. Geldiğimde takım zor durumdaydı ama çok iyi sonuçlar aldık. Burada İtalya'ya göre daha az baskı var. Inter'de geçirdiğim son yıllardan sonra buna ihtiyacım vardı. Zaman her şeyi gösterecek. Inter taraftarı olarak kalacağım, İtalya'da başka bir takımın formasını giyemem'' şeklinde konuştu.
 
Andrea Ranocchia, Premier Lig'de bu sezon 13 maça çıktı, 2 gol ve 2 asist ile başarılı bir performans gösterdi. Tecrübeli futbolcu aynı zamanda 21 kez de İtalya Milli Takım formasını giymişti

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x