Adana’da korkunç olay! Apartman dairesinde 6 ceset bulundu

Adana'da korkunç olay! Apartman dairesinde 6 ceset bulundu

Adana'da korkunç olay! Apartman dairesinde 6 ceset bulundu

04 Mayıs 2017 - 11:39

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir evde, aralarında emekli  Vali İsmet Metin, eşi ve kızının da yer aldığı silahla vurulmuş 6 kişinin cesedi  bulundu.

Alınan bilgiye göre, bir evden silah sesi geldiği ihbarını  değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurtuluş Mahallesi'nde 64014  Sokak'taki adrese gitti.

Söz konusu evin kapısının açılmaması üzerine  savcılıktan izin alındı.  Adana Büyükşehir Belediyesi CANKUR ekiplerinin yardımıyla kapı kilidi kırılarak,  eve girildi. Polis ekipleri, 6 kişinin cesedini buldu.

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ekibi ve ambulans sevk  edildi.

Güvenlik güçleri yaptıkları incelemede cesetlerin emekli vali İsmet  Metin, eşi Nurşen ile kızı Senem Metin ile Denizhan Dener, halası Gönül Cengiz ve  kuzeni Suphi Cumhur Cengiz'e ait olduğunu belirledi.

Olayın kız isteme tartışmasından çıktığı iddiası

Cinayet Büro Amirliği ekipleri yürüttükleri soruşturma kapsamında,  emekli vali Metin'in ailesiyle, eşinin yeğeni olan Dener'in Adana daki evine  geldiğini tespit etti.

Ekipler, anne ve babası bir süre önce vefat eden Dener'in, 6 yıldır  görüştüğü Z.H.K. ile evlenmek istediği, kız isteme konusunu konuşmak için evine  davet ettiği akrabalarıyla da buna karşı çıkmaları nedeniyle tartıştığı bilgisine  ulaştı.

Çıkan tartışmada  Denizhan Dener'in tabancayla akrabalarını öldürdüğü,  ardından Hatay'da yaşayan kız arkadaşını arayarak, "Gel hepsini öldürdüm" dediği  ve 155 Polis İmdat hattına durumu bildirdiği daha sonra da intihar ettiği ileri  sürüldü.

'SİLAH SESLERİNİ DUYUNCA KAÇTIM, SAKLANDIM'

Adana’da bir evde 6 kişinin öldüğü olayla ilgili silah seslerini duyan sokağın temizlik görevlisi Levent Uçaroğlu, “10-15 el silah sesi geldi. Kaçtım köşeye saklandım. Daha sonra polise haber verdik” dedi. 

Seyhan İlçesi Kurtuluş Mahallesi 64014 Sokakta akşam saatlerinde meydana gelen, emekli Vali İsmet Metin’in de aralarında bulunduğu 6 kişinin öldüğü silahlı tartışmada silah seslerini duyan Seyhan Belediyesi’ne bağlı temizlik görevlisi Levent Uçaroğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 10-15 el silah sesi geldiği için kaçıp saklandığını belirten Uçaroğlu, şunları söyledi:

“Akşam saatlerinde temizlik yapmak için Kurtuluş Mahallesindeki sokağa girdim. Daha sonra silah seslerini duydum. 10-15 el silah sesi geldi. Kaçtım köşeye saklandım. Daha sonra hem ben hem de diğer mahalle sakinleri olarak polise durumu bildirdik.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x